Персонализирайте вашите връзки за по-добри резултати!

Система за съкращаване на URL Маркетинг

Персонализирайте вашите връзки за по-добри резултати!

Има много връзки в интернет. Някои линкове са дълги, които е изключително трудно да бъдат запомнени, други – сравнително лесно се помнят. Помислете за това, как да ги съкратите.

Ние Ви предлагаме едно ново, адекватно решение, ползвайки сайта WSO.bg.

Чрез него можете да съкращавате адреси от рода на: wso.bg/dFDsfd, а ако се регистрирате, да си ги персонализирате и да следите за посещенията.

С толкова много връзки е важно да се уверите, че вашите се открояват, лесно се помнят и се споделят от уста на уста.

Относно SEO оптимизация, ползвайки WSO.bg ще можете да получите още един линк, който да попълни профилът с backlinks, което е чудесно решение.

Един от начините да направите това е като персонализирате задната половина на вашите връзки – произволните букви и цифри в края им. Персонализираната връзка е по-лесна за запомняне и показва на аудиторията ви къде ги изпращате. Резултатът? По-вероятно е да щракнат, когато линкът е кратък, ясен и се помни лесно, отколкото дълъг, тромав, а понякога линк, който дори сървърът не може да обработи и препраща към грешка 404.

Сериозно средство за съкращаване на URL адреси, предназначено за аудитория, занимаваща се с Дигитален маркетинг в България.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org