Отпускане на бърз кредит

На всеки се случва да остане без пари, а да му се наложи да покрие важен комунален разход, разход, свързан с неговото здраве, пътуване в чужбина или нещо друго. В други случаи просто искаме да си купим нещо ново, било то техника, дрехи, книги, аксесоари, но не ни достигат пари.

Е, вече е по-лесно с отпускане на бързи кредити. Бързите кредити не са това, което бяха. Преди години те бяха прочути с огромните си лихви, неясните си условия, комисионните, бавното им отпускане, неяснотата колко пари трябва да върне кредитополучателят и така нататък. Днес вече това не е така – все пак сме 21 век, 2013 година.

С бърз кредит можете да вземете желаната от вас стока бързо, лесно и на разумна цена. Компаниите, които предлагат бързи кредити са все повече и това означава, че конкуренцията между банките, институциите и фирмите, които ги предлагат е все по-голяма.

Бързите потребителски кредити са облекчение за потребителите и кредитополучателите. На практика можете да вземете бърз кредит навсякъде – от магазина, в който пазарувате, от мола, в банката (да, и банките предлагат кредити J ) , а вече дори в офисите на компании, предлагащи услуги по разплащане на сметки, а в последно време дори и в офисите на много мобилни оператори.

Бързите кредити се специализирани.

Те се предлагат в потребителския сегмент като се отпускат малки суми. Отпускането на такъв кредит не е обвързано с кой знае какви огромни изисквания за доход и така нататък. Масово се отпускат суми между 100 – 1000 лв и такива бързи кредити се наричат микрозаеми.

В повечето случаи можете да получите бърз кредит само със своята лична карта. Е, трябва да сте пълнолетни, няма как, а също така да сте на поне 21 години, макар че ако сте на 18 и работите едва ли ще има проблем (имайте предвид, че трябва да работите от поне половин година и да сте на договор. В противен случай няма как да докажете, че вие имате доходи).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Отпускане на бърз кредит, 5.0 out of 5 based on 1 rating