Основен ремонт на апартамент в София

Дом и семейство

Ако решите да направите основен ремонт апартаменти в София в съвременен стил и тенденции 2021/ 2022  година – означава, че сте попаднали на правилното място. Нашият екип ще извърши основен ремонт „от нулата“ и „до ключ“ в помещения от всякакъв тип, площ и техническо състояние – от стандартен ремонт в нова сграда до европейски стил или луксозен ремонт. Имаме солиден опит в интериорната декорация.

Ние работим в посока основен ремонт повече от 10 години. През това време са въведени в експлоатация десетки обекти и хиляди квадратни метра обновени площи.

Качествен ремонт в София от АкваЕМ

 ТЕЛ. 0896 221 099

Извършваме ремонт на апартаменти по готови дизайнерски проекти, помагаме за разработването на изключителен проект или просто според вашите скици и желания. Гарантираме възможно най -пълно съответствие с проекта.

Нашите цени за довършителни работи и ремонти са най -достъпни в София и Софийска област. Освен това ние помагаме на нашите клиенти да спестят от ненужни ремонтни дейности и скъпи материали.

В нашия арсенал има практически целият списък с вътрешни довършителни работи до ключ. Това позволява на „клиента“ да не губи време в търсене на отделни специалисти, а да работи с един „изпълнител“. Интериорът, създаден от нашите майстори, е с високо качество, добър вкус и ниска цена. Във всеки квадратен метър ще усетите комфорт и уют.

Поръчайте безплатна консултация, ние ще ви помогнем да изчислите приблизителната цена на предстоящата работа. Можем да се обадим на нашия безплатен измервател, който ще направи точна оценка и ще изчисли необходимия бюджет за ремонта на вашия апартамент.

Колко време отнема ремонта?

Този период е индивидуален за всеки конкретен случай. Въз основа на опита можем да кажем, че ремонтът на баня например отнема около 2-3 седмици. Не се доверявайте на някой, който казва, че ще направи ремонт след седмица. Мазилката и боята отнемат достатъчно време, за да изсъхнат. В противен случай цялата работа скоро ще отиде на вятъра.

Кога е необходимо да се договори преустройството?

Почти всички промени в конфигурацията на помещенията трябва да бъдат легализирани. Например, решихте самостоятелно да демонтирате стена в къща, но тя се оказа носеща. Несъзнателно сте нарушили строителните норми, което може допълнително да повлияе на дизайна на цялата къща, от което ще пострадат всички съседи. Това ще доведе до много ненужни проблеми. Процедурата за одобрение ще ви помогне да избегнете това.

Откъде трябва да започне ремонтът?

На първо място, трябва да решите какво точно искате да преработите в апартамента си: да смените прозорци, врати, да залепите отново тапети, да монтирате паркет, да смените цокли, да смените стари плочки, да поставите подово отопление или да инсталирате климатик. Проверете водопровода и тръбите – може да са остарели.

Купуване и доставка на материали?

Можем да извършим покупка и доставка на всички необходими материали, като лепила за плочки, грундове, циментови смеси и смеси за мазилка и др., По желание на клиента.

Принципът на нашата работа

Компанията АкваЕМ се стреми да отговори на всички изисквания на клиентите. В сметката ни има много успешно завършени работи и доволни клиенти. Знаем, че спечелването на доверие на клиентите не е лесно. Необходими са усилия, за да се спечели блестяща репутация. Обръщаме внимание на всички желания на нашите клиенти и се стремим да направим всичко, за да отговорим на техните изисквания. Добре координираната работа на екипа и липсата на неизправности в работата се дължи на редица важни правила:

 • Отговорен подход – изпълняваме задълженията си и приемаме работата си сериозно. Свързвайки се с нас, клиентите могат да разчитат на бързо и ефективно изпълнение на работата, както и без забавяне.
 • Ефективност – като се свържете с нас чрез телефони за контакт или като оставите заявка на уебсайта, клиентите могат да очакват бърз отговор. Не сме свикнали да не отлагаме обратната връзка, защото ценим нашите клиенти и тяхното време.
 • Ние не стоим на едно място – като имаме персонал от опитни служители, не се уморяваме да подобряваме техните умения. Нашите майстори и инженери редовно преминават през различни курсове за опресняване, предназначени да усъвършенстват уменията си.

При кандидатстване за ремонтни или строителни работи клиентите искат да получат висококачествен и бърз резултат. Побързайте да се свържете с нас по всякакъв удобен за вас начин, за да обсъдим всички подробности и да направите поръчка.

Основен ремонт на апартаменти в София

Разполагаме с достатъчен брой квалифицирани строителни екипи за извършване на работа в апартамент от всякакъв размер. Всички наши майстори са висококвалифицирани специалисти, които са запознати със съвременните строителни технологии и познават всички тънкости на ремонтните дейности.

Как нашата компания извършва основен ремонт?

Само няколко стъпки ви делят от висококачественото довършване на помещенията! Ние си сътрудничим с клиентите по следната схема:

 • Получаваме заявление, което изобщо не ви задължава към нищо
 • Уреждаме среща и консултация
 • Правим измервания, откриваме желанията на клиента
 • Ние правим прогноза за ремонтни работи
 • Ако всичко ви подхожда, сключваме договор, използвайки текущите отстъпки
 • Ние извършваме работа с внимателен контрол и надзор
 • Предаваме обекта, който е приет от клиента

Каква работа вършим?

Извършваме работи с всякаква сложност, извършваме сложни и частични довършителни работи. Цената на m2 на основен ремонт ще включва:

 • демонтаж на стари комуникации и материали;
 • преустройство в съответствие с техническите стандарти за безопасност;
 • издигане на стени, отвори, монтаж на комуникации и системи;
 • монтаж на врати, прозорци, арки, стълби;
 • изливане на подовата замазка;
 • подравняване на стени и тавани;
 • боядисване на стени, тапети, полагане на плочки;
 • боядисване на таван, монтаж на опъващи конструкции;
 • почистване на помещенията след ремонт.

Колко струват големите ремонти?

Компанията АкваЕМ  отдавна си сътрудничи с производители и доставчици на строителни материали. Покупката и доставката на материали може да се извърши от нас, като се използват отстъпки от партньори.

 • Ние сме ориентирани към клиента, готови на компромиси
 • Работим по договора, спазвайки всички негови клаузи
 • Извършваме безплатно измерване и оценка
 • Цената на основен ремонт не е завишена
 • Работят професионалисти, извършва се внимателен контрол
 • Ние извършваме всякаква работа

Като се свържете с нас, ще получите висококачествени, професионални и евтини ремонти с индивидуален подход към клиента. Вашият дом ще се преобрази, ще останете доволни от резултата, защото ние винаги се радваме да помагаме на хората! Основният ремонт е едно от приоритетните направления на компанията АкваЕМ!

Поръчайте висококачествен ремонт веднага на +359 896 221 099
и получете безплатно посещение на оценителя, за да изготвите подробно изчисление.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org