Оригинални спортни стоки

Търсите ли си оригинални спортни стоки? Желаете ли да ги поръчате още днес, без да губите време, обикаляйки по молове и търговски центрове, предлагащи маркова продукция? Е, имате решение, благодарение на което ще спестите доста време, а и пари.

Защо време и защо пари, ще разберете, като прочетете статията до самия край.

Да започнем с времето. Истината е, че често губим повече от два часа, когато трябва да закупим маратонки за нас или нашето дете. Губим това време, тъй като постоянно мерим дадени модели, от които не всички ни стоят добре, отделно често се случва, да липсва съответният номер на артикула, което само по себе си означава, да прескочим магазин Х и да проверим в Y.

Тежко положение е, но е факт. На самите нас ни се е случвало, да си харесаме даден чифт, да попитаме за номер и да останем разочаровани, тъй като този номер липсва.

Не така стоят нещата, когато пазаруваме онлайн от спортни магазини. В частност говорим за магазин Вивамакс БГ, но и в повечето онлайн магазини стриктно се следи наличността на продуктите, както и самата номерация.

Посещавайки www.vivamax.bg то Вие можете да избирате модел по външен вид, тип – дали ще е за дама, за мъж или за дете, както и по номер, който носите. И трите параметри са особено важни, когато се касае за обувки и маратонки. Много потребители и клиенти предпочитат да закупуват този тип артикули на място в магазини, тъй като искат да им прилегне обувката на крака, да я почувстват. Как се решава този проблем в онлайн магазин Вивамакс? Лесно е, в случай, на проблем с даден артикул, то има опция да се върне и замени с друг, съответно по-голям или по-малък от настоящия. Случва се да се изпращат и три размера от даден модел, като клиента избира най-добре подхождащия, а останалите връща с куриер.

Както сами виждате, проблемът с тестването и меренето на живо вече е отстранен по този начин, което не се явява пречка да закупите своят нов чифт обувки и маратонки онлайн.

А защо не го направите в магазин Вивамакс БГ? Очакваме Ви да посетите Vivamax.bg.

 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org