Ориентировъчни цени за услуги по къртене, чистене и извозване в София

Услуги

Когато става въпрос за строителство, ремонт или обновяване на имот, често е необходимо да се извършват услуги по къртене, чистене и извозване на отпадъци. Ако сте в София и търсите професионални услуги в тази област, е важно да знаете какви цени можете да очаквате. Въпреки че всеки проект е уникален и цените могат да варират в зависимост от различни фактори, като размера на проекта, видът на материалите и достъпността на обекта, предлагаме ви ориентировъчни цени за някои от най-често срещаните услуги в София.

 1. Къртене на стени и подови настилки:
  • Цената за къртене на стена може да варира между 15 и 30 лева на квадратен метър, в зависимост от типа на стената (плочки, гипсокартон, бетон и др.).
  • Къртенето на подови настилки може да струва около 20 до 40 лева на квадратен метър, в зависимост от материала и сложността на процеса.
 2. Извозване на строителни отпадъци:
  • Цените за извозване на строителни отпадъци обикновено се определят в зависимост от обема и теглото на отпадъците.
  • За малки количества отпадъци, като например чували със строителни материали, цените могат да започват от около 100 лева.
  • За по-големи количества отпадъци, като например счупени тухли, бетон или градежни отпадъци, цените могат да бъдат около 300 до 500 лева за товара.
 3. Чистене след строителство:
  • Цените за услуги по чистене след строителство се определят в зависимост от размера на обекта и степента на замърсяване.
  • Ориентировъчно, цените за чистене след строителство може да започват от около 300 лева за по-малък апартамент и да достигнат до 1000 лева или повече за по-големи имоти или сложни проекти.

Важно е да отбележим, че тези цени са само ориентировъчни и може да варират в зависимост от конкретните условия на проекта. Затова е препоръчително да се свържете с няколко професионални фирми за къртене, чистене и извозване в София, за да получите точна оферта, съобразена с вашите нужди.

Не забравяйте, че най-ниската цена не винаги е най-добрият избор. Винаги проверявайте референции и опита на фирмата,преди да вземете решение. Изборът на надежден и професионален изпълнител ще ви осигури качествено изпълнение на услугите и спокойствие по време на проекта.

Таблица с приблизителни цени за услуги по кърти, чисти и извозва в София. *Важно е да добавим, че цените може да претърпят промени в момент, в който се налага да ползвате дадена услуга!

УслугаЦена (в BGN)
Кърти и изнася стар мебел100 – 300
Разчистване на двор или градина200 – 500
Извозване на строителни отпадъци50 – 150
Демонтаж на стари сгради1000 – 5000
Почистване след ремонт или строеж300 – 800
Извозване на битови отпадъци50 – 100
Почистване на офис или търговски обект200 – 600

В заключение, цените за услуги по къртене, чистене и извозване в София могат да варират в зависимост от множество фактори. За точна оферта, свържете се с професионални фирми в областта, които ще направят оценка на проекта и ще ви предоставят индивидуална цена, съобразена с вашите нужди и изисквания. Не забравяйте да проведете преговори и да проверите референции, за да изберете надежден и качествен изпълнител на услугите.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org