Обзавеждане за Вашият нов дом

Ако Ви предстои обзавеждане на ново жилище, което скоро сте закупили, то със сигурност се нуждаете от насоки, мнения и съвети за фирма, която да обзаведе бъдещото Ви семейно гнездо.

Екипът ни има удоволствието да Ви представи услугите и продуктите на Мебели Валдом – компания, предлагаща висококачествени мебели за Вашата спалня, кухня, всекидневна и др.

В случай, че сте от София, то всеки ден в работно време можете да посетите представителния шоурум, който се намира на адрес  град София ул. Опълченска 105, бл. 42А (между метро станции Централна гара и Княгиня Мария Луиза).

На място консултант може да Ви даде разяснения за бъдещ проект, да Ви запознае с материалите, от които мебелите биват изработвани и да даде повече яснота за компанията, като цяло.

Ако търсите специфични ъглови дивани, холни гарнитури, разтегателни дивани и други, то в онлайн изданието на Мебели Валдом ще откриете богато разнообразие, различен и уникален дизайн, цветова гама, която да съвпадне с Вашето виждане и представи, както и цялостни решения за обзавеждане на бъдещият Ви дом.

Мебели Валдом – вътрешно обзавеждане за кухни, трапезарии, спални. Ако се намирате в друг град, различен от София и нямате възможност за посещение на шоурумът, то можете да потръсите разяснения на телефоните 0884 800 806 и 0884 877 855. Любезен служител на компанията ще Ви направи оферта, ще Ви разясни подробности, касаещи бъдещата доставка, както и ще Ви запознае с процедурата по самия монтаж, датата за удобен такъв, съобразена с Вас, както и други важни подробности.

Тъй като днес, през 2018 година, често потребителите предпочитат да пишат мейли, Ви оставяме възможност да пожелаете оферта и чрез електронна поща: Можете да пишете денонощно на e-mail: valdom@abv.bg, стига този вариант да е по-удачен за Вас.

В обобщение на написаното до тук можем смело да заявим, че избирайки мебели Валдом, Вие получавате качествени продукти, с гарантирана дългогодишна експлоатация, с модерен външен вид, както и с редица удобства. При това с  безплатен траспорт в рамките на страната ни.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org