Няколко лесни трика, с които ще направите стила си неповторим

Впечатляващият и внушителен стил не означава задължително да носите само модно, което излиза на пазара. Стилът трябва да изразява предимно от вашата личност и може да бъде перфектен и забележим с малко средства и повече усилия. Ето някои трика, с които да превърнете всекидневния си тоалет в супер актуален.

Всяка модна икона си пада по наслояването на дрехи. Има безброй варианти да използвате наслояването и да разнообразите аутфита си по най-нестандартния начин. За това не е необходимо да купувате нови дрехи, нито пък кой знае какви усилия. Просто трябва да експериментирате и да развихрите въображението си. Например бихте могли да сложите рокличка върху деним и т. н.

Ако искате да бъдете наистина уникална, заложете на непознати марки, вместо да копирате всички останали и да бъдете като тях. Ако се разходите по страничните улички във вашия град, със сигурност ще откриете някоя нова находка на винтидж бранд, за който никой не е чувал. Какво като няма да бъде известна марка? Още по-добре! Всички ще ви питат от къде сте го купили.

Не бъдете като всички останали. Не носите дрехите си на шивач и за най-малката подробност. Не е нужно да стеснявате или скъсявате крачолите на дънките например. Просто ги подвийте нагоре. Малко неглиже никога не е излишно. Колкото по-небрежно, толкова по-добре.

За да предадете по-голям ефект на визията си, извадете от гардероба си всички дрехи, за които сте забравили- блуза с прилепнали ръкави, паднали рамене и всякакви по-нестандартни елементи, които винаги са добре дошли, за да направят тоалета ви забележим и уникален.

Най-важното е да внесете личен елемент в облеклото. А какъв да бъде ли? Ами по-какво си падате? Ако ще и Мики Маус да е, какъв е проблема? Няма значение- цвят, аксесоар, любим принт- възможностите са много, за да покажете индивидуалност и вкус, стил, който не робува на модните тенденции.

Източник: Магазин за обувки – e-obuvki.com

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)