Нови хостинг технологии – SSD сървъри от VPSBG.eu

Ако се занимавате с разработката на уеб сайтове, то най-вероятно сте се сблъсквали с проблема какъв хостинг да използвате за Вашите клиенти и сайтове.
В Германия и САЩ най-популярния вид хостинг до преди 5-6 години беше споделения уеб хостинг с панел (най-често cPanel), а в България той все още е най-използвания.

Съществува обаче по-добър вариант и през последните години интереса към него расте лавинообразно.
Това са наетите виртуални сървъри. За разлика от физическите наети сървъри – те имат по-малко ресурси и са много по-достъпни.
В същото време получавате пълна изолация – една виртуална машина е изцяло и само за Вас и имате пълен достъп да инсталирате приложения.

Използването на клауд базирана виртуализация позволява изключително гъвкави решения, а вече и на невероятно достъпна цена – малко над тази за споделения хостинг.

VPSBG.eu е една от най-големите компании в България, която се специализира в тази област и предлага SSD VPS сървъри базиращи се на премиум хардуер (последни подели сървърни Intel Xeon процесори на 3.4 GHz) и високоскоростна оптична свързаност (1000 Mbps) в най-модерния телекомуникационен център в България.

От скоро пуснаха първи и новия вид сървъри, които са на SSD, вместо на HDD. Благодарение на SSD, сайтовете се отварят още по-бързо, поради по-високата скорост на писане и четене на диска спрямо традиционните HDD. SSD са и по-надеждни, тъй като нямат движещи се части.

На този етап техните оферти са най-добрите у нас, което в комбинация с висока производителност и висок капацитет на мрежата, прави услугите им със страхотно отношение цена/качество.

Компанията навърши една година и по този повод пуснаха код с 30% отстъпка за всички виртуални сървъри.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org