Ниските сандали ще ви отдедат там, където мечтаете!

damski obuvki

Това лято с ниски сандали са всички! Сандалите с плоски подметки ги обичат, защото те са стилни, минимализтични и удобни! Те са женствени, секси и носят много горещ въздух, който лесно нахлува по подиумите и улиците. Как тогава да се противопоставят на мъст обувката на сезона? Впечатляващи подметки, решения във велур, кожа, неопрен, пайети, изработени в ярки или по-приглушнеии, земни цветове. Поради тази причина, всеки ваш моден проект има свой собствен дрес код и свое собствено специално време за него.

Колекцията от сандали, които са закрепени с фина катарама от външната страна са решения, за тези от вас, които не знаят какво да изберат. Те са безкомпромисно удобни, прохладни и леки, освен това стоят неустоимо, нежно и женствено. С каишки „зебра” за най-дръзките, съчетаващи бежово и златно, например. За класически „шик” костюм може да заложите на минималистичен модел, както и да изберете „милитари” за всекидневен, небрежен аутфит или пък монохромен модел за всеки стил.

Ниските сандали са леки, прекрасни обувки за разходка, готови да ви отведат там, където мечтаете! Те могат да ви праивят компания във всеки луд или сериозен момент, независимо дали ги обувате за сутрешния си излет или градска разходка по пладне –  те създават стил и индивидуалност, които подхождат персонално на вас!

Равните сандали са предназначени да са освен удобни и универсални. Те са създадени да подхождат на всеки стил, всеки тоалет и всеки повод! Ако вече сте били на плаж и сте получили нежен златист тен, може да го подчертаете със сандали от прекрасна и мека кожа от впечатляващи версии на „пони” или „змия”, както и с задължителните допълнителни акценти за всеки модел – пискюли, пеперуди, сърца и пр., в зависимост от стила и предпочитанията ви. Именно за това се предлагат различни модели с шипове, с кристали или в специфични, модерни  цветове, които дават възможнат да намерите точния цвят, който ви харесва.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ниските сандали ще ви отдедат там, където мечтаете!, 5.0 out of 5 based on 1 rating