Неустоимото краве масло Вълчев

Едва ли има някой, който днес да не е опитвал неустоимото краве масло на компанията Вълчев, компания, която вече десетилетия произвежда едно от най-вкусните масла за готвене и за мазане в България…

Как най-лесно може да се определи вкусът на продуктите от едноименната марка Вълчев ? С много малко думи и повече носталгия… Какво имаме впредвид ли? Това, че млечните продукти, приготвени от компанията напомнят за вкусът на продуктите от едно време. От тогава, когато луканката бе само един вид, маслото също, сиренето, кашкавалът, киселото мляко и останалите млечни продукти – също. Тогава, когато имаше само един вид храна, но тя бе толкова вкусна, че човек да похапва пак и пак, докато някой не ни се скара.

Помните тези мигове, нали приятели?

Крема сиренето също си струва да бъде споменато, тъй като е едно от най-вкусните, предлагани в страната ни. То и няма как да е другояче, тъй като производството се извършва в модерни и функционални зали, оборудвани с професионална техника, ползваща я обучен персонал, с мотивация и огромно желание за развитие и работа.

Системите за анализ и контрол, които са много на брой, следят за качеството и гаранцията на продуктите и това прави стоките, достигнали до нашите домове вкусни, пресни, добре изглеждащи.

Тези от Вас, които спазват диета, спокойно могат да се доверят на серията диетични продукти, чрез които освен, че ще отслабнете, ще го направите дълготрайно, без дори да усетите. Продуктите с растителни мазнини са подходящи за справяне с наднорменото тегло. Такива, които произвежда компанията са маслото и крема сирената.

За по-добро здраве, по-здравословен начин на живот, можете спокойно да се доверите на млечни продукти Вълчев

Как ще ги познаете във веригите хранителни вериги?

По външният вид най-лесно ще можете да отличите масло Вълчев, както и останалите продукти.

Ето и опаковки на най-търсените продукти:

krave maslo

kashkaval vulchev

trapezno maslo

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org