Не можете да спите? А купихте ли си ортопедична възглавница?

Има хора, които често не могат да заспят нощем. Те се въртят с часове, умората все повече се засилва, но сънят така и не идва! В опитите си да се унесат, те заемат какви ли не пози, сменят всякакви видове възглавници, но резултат няма… До изгрева остават броени часове, а дългият работен ден е на път да ги изтощи още повече.

Има ли решение на този проблем?

Разбира се, че да. Решение винаги има, стига то да е правилното. Ако и вие сте от онези хора, които мечтаят някой ден да се унесат в дълбок сън и да не се събудят до сутринта, може би трябва да смените възглавницата си! Знаем, че не очаквахте да чуете точно това и може би сте си представяли, че по-скоро ще ви препоръчаме хапчета за сън, но ние сме на мнение че именно възглавницата е ключов фактор за здравословния сън!

Купете си ортопедична възглавница и спрете да броите до безкрай, докато не заспите. Заемете любимата си поза в леглото и просто се насладете на сладките сънища, които ще ви споходят ако изберете висококачествена възглавница! Имайте предвид, че често пъти болките във врата възникват именно заради неудобството в леглото. Ако възглавницата, на която спите не е в съответствие с естествените извивки на тялото ви, то няма как да очаквате и да спите добре. Ако пък имате свръхчувтвителност към прах, или някои микроорганизми, то е добре да се замислите дали не трябва да започнете да спите на антибактериална възглавница със специални съставки към нея…

Има хора, които обичат да спят на хладно и жегата не им понася. Дори през зимата те отварят прозореца на стаята си, за да могат да заспят, но останалите хора в помещението не се чувстват особено добре. Тъй като температурата в стаята за едни е добре, но за други не, е трудно да се намери златната среда. В този случай, ви препоръчваме да си купите възглавница с охлаждащ гел, която ще създаде усещането за хладина, а вие няма да искате непрекъснато да спите на отворен прозорец! Също така, ще облекчите и болките във врата ако има такива…

Често срещаме хора, които са хипер чувствителни и които трябва да живеят едва ли не в стерилна обстановка. Тези хора водят ежедневна битка с околната среда, като целта е максимално да се намали мъчителния ефект от мръсотията, която така или иначе ни заобикаля. Когато става въпрос за леглото и матрака, същите тези хора държат те да са качествени, а възглавницата да е антибактериална. По този начин те се чувстват добре, а вредният ефект за здравето им значитело намалява!

 

 

Оцени тази статия