Направа на НОВ сайт – какво трябва да знаеш?

Искаш да започнеш онлайн бизнес? Чудесно, просто чудесно!

В случай че вече разполагаш с физически обект, онлайн бизнесът ще ти даде възможност да го разгърнеш и да се развихриш. Не е ли страхотно това?

Защото, за разлика от физическия обект, където разполагаш с достъп само и единствено до местните хора, местните клиенти, в уеб имаш за клиенти… целия свят! Разбира се – и тук очаквай ЗДРАВО БАЧКАНЕ всеки ден!

Какви са техническите стъпки при направа на сайт за Твоя бизнес?

Първо – увери се, че компанията, която ще ангажираш е с добра репутация и знае какво прави. Това е твърде важна стъпка – ако получиш уебсайт, който технически не е изряден и не разполага, да речем, с мобилна версия, нито пък разполага с добре работещ сертификат за сигурност, ще си имаш проблеми.

Второ – уебсайтът ти следва да е оптимизиран за търсещите машини – да могат те много лесно да го откриват. Защо е важно това ли?

Понеже търсещите машини, вземи за пример Гугъл или Бинг, са сред най-ползваните инструменти за намиране на неща онлайн. Ако не се класираш добре в търсачките, ще ти бъде трудно да постигнеш нещо сериозно. А когато уебсайтът ти не е пригоден технически за добро класиране, става МНОГО ТРУДНО!

Трето – подбери хубави продукти, които решават конкретен проблем някому, които подобряват живота на хората, на твоите купувачи. Бъди честен и не лъжи, ако продуктът има недостатък в някое отношение – същото и за услугата.

Ако разполагаш със страхотен уебсайт, оптимизиран за търсещите машини, проектиран от страхотни маркетолози (например ние от webselo dot com), но продуктът ти не става, по-добре хич не се захващай – само ще си изгубиш времето.

Винаги подбирай качествени продукти или предоставяй страхотни услуги. Колкото по-добре се справяш, толкова по-доходоносен ще бъде бизнесът ти и много лесно ще го развиеш!

От друга страна, ако допускаш компромиси в услугите или продуктите, ще ти бъде трудно, твърде трудно, приятелю! Ето какво – представяй се ВИНАГИ ОТЛИЧНО, ОБИЧАЙ КЛИЕНТИТЕ СИ, ДАВАЙ МНОГОООООО и ще получиш МНОГОООО!

За да ИМАШ НАЙ-ДОБРОТО, ДАЙ НАЙ-ДОБРОТО!

И така.

Тук май е време да се представя кой съм – Кирил Йовев, маркетолог, основател на webselo.com. Свържи се с нас за изграждане на Твоя сайт, фейсбук реклама, гугъл реклама, дизайн или копирайтинг. Ще бъде супер!

Ето и имейли: wd@webselo.com & +359898623062

Действай СЕГА!

Желая ти огромен бизнес растеж – ние ще помагаме.

Дочуване!

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org