Най-ярките модни тенденции за есенно-зимния сезон

Екзотични щампи, съчетани с небрежността на грънджа – новата улична мода. Например, якето бомбер – хит за последните сезони. Но то вече не е от кожа или водоустойчиви тъкани, а е елегантно яке от плат с различни шарки. Следва да се съчетава с пола молив или разкроена мини рокля.

Тигрови разцветки, които не са точно копие на цвета на хищника, а по-скоро фантазия на неочаквани цветови комбинации. Щампите на зебра и леопард вече не изненадват никого.

Съчетаване на сложните принтове с кожа. Две мощни идеи раждат градския образ, вдъхновен от настроението на пънк и рок. Аксесоари като плетена шапка и груби боти са отлично допълнение.

Две екстравагантни щампи в един модел – опция за най-смелите. Например принт на леопард и рисунки на палми, кожа на рис и компютърна графика. Основното правило е цветовете да си пасват.

Обувки, лофери , ботуши и чанти с рисунки на зебра и леопард са трофеи, които ще ви красят през есенно-зимния сезон.

Ремъци и шнурове на ботушите от черна кожа, високи токчета и открито смело заявяване на собственото присъствие.

Мъжко сако и женствена рокля – вашите най-добри приятели за сезона. Не забравяйте по-големия обем.

Завръщане на 50-те години : рокля, пола слънце, жилетка от ангора, бисери, чантата на баба, класически обувки.

Полупрозрачни рокли, дълбоки прорези, козина, големи бижута – супер секси модели на 80-те се завръщат.

Многослойност при връхните дрехи: кожено яке върху пуловер, а отгоре разкопчано палто с кожена яка – моден образ от Ню Йорк, Париж, Лондон.

Аксесоарите за коса – нов фетиш в модата. Носете диадеми и гребени не само с вечерни рокли, но и с мъжки костюми или карирани ризи в стил гръндж.

 

Без значение дали сте привърженичка на елегантния стил или на супер модната екстравагантност, на женствената романтика или строгия минимализъм, през есенно-зимния сезон ще откриете това, което ви харесва. Купете си идеалното за вас топло яке , вълнуваща червена или супер модната изумрудено зелена рокля. Не отлагайте.

 

Приятен шопинг!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org