Най-продаваните детски колички в магазин за бебешки стоки Baby Galix

Всеки родител избира с голяма грижа и внимание детската количка за своето дете. Това е една от най-важните покупки за малкото съкровище. Както всички предлагани детски и бебешки стоки количките за деца се предлагат в много и различни вариации. Консултантите в най-големия онлайн магазин за бебешки стоки Baby.Galix.bg направиха класация на най – продаваните през отминалата година дестки колички.

Chicco детска количка 3в1 trio scoop     С тази количка родителите могат лесно и удобно да пренасят своето бебе. Със специалното столче за кола, можете да носите бебето и след това лесно и сигурно то да бъде поставено на задната седалка. Детската седалка е много добре подсигурена против страничен удар, осигурява безопасно пет точково закопчаване на колана, както и максимален комфорт. Тази детска количка следва развитието на вашето бебе от самото раждане до навършването на три годинки. Може да се използва в няколко различни конфигурации, които гарантират вашето удобство и комфорта на бебето. Количката е оборудвана с амортисьори на задните колела, двойна спирачна система, дръжките се завъртат на 360 градуса и могат да бъдат сгънати. Според консултантите в онлайн магазин за бебешки стоки Baby.galix.bg, тя е чест избор на родителите и заради леката й и ултракомпактна рама. Облегалката може да бъде регулирана в четири различни позиции.   Целият комплект включва:

  • Кош за новородено
  • Шаси с летен кош
  • Столче за кола имащо Auto Fix основа, което с лекота може да бъде закрепено за количката
  • Удобна чанта
  • Дъждобран
  • Покривало за крачетата на бебето

Cossato swift lite   Тази детска количка е предпочитана заради своята лекота и маневреност. Изключително подходяща за бърза разходка, посещение на магазин или други обществени пространства. В най-големият онлайн магазин за бебешки стоки тя се предлага с включено в комплекта чувалче за крака. Подходяща е за деца до 15 килограма, има лека конструкция изработена от алуминий. Предлага възможност за четири позиции на детското гръбче. Сигурността на детето е гарантирана от 5 точков предпазен колан. Лесно и удобно сгъване. Можете да избирате от няколко интересни и оригинални десена.

Quinny Speedy   Ако обичате дългите разходки сред природата това е вашата детска количка. Без значение дали минавате през горска пътечка или по тротоари тази количка осигурява максимален комфорт за вашето бебе, благодарение на надуваемите гуми. Въртящото се на 360 градуса предно колело на количката осигурява голяма маневреност. Има и възможност за фиксиране. Количката се сгъва лесно с няколко движения. Ако отивате на пазар лесно можете да разгънете и регулирате кошничката.   Към комплекта влизат още:

  • Сенник
  • Дъждобран
  • Кош за пазаруване за максимално натоварване до 5 килограма
  • Адаптори за бебешко кошче и кошче за кола Quinny

В онлайн магазин за бебешки стоки Baby.galix.bg можете да откриете огромно разнообразие от колички. Предлаганите модели са на утвърдени производители и отговарят на всички Европейски изисквания за сигурност и безопасност. Ако вече имате детска количка тук можете да откриете множество допълнителни аксесоари като чанти, чадъри, дъждобрани, чувалчета, играчки за колички и други.   Разнообразие от бебешки стоки като комбинирани колички, колички тип „чадър“ и други можете да видите тук: http://baby.galix.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org