Най-модерните методи за избелване на зъби на едно място

Вероятно и вие неведнъж сте се пробвали да избелите зъбите си в домашни условия. Някои сигурно са пробвали с обикновена паста от вода и сода за хляб, други са предприели и по-драстични мерки като жабурене с кислородна вода или дори домашна вода за уста от ябълков оцет. Ние не сме тук, за да твърдим, че тези домашни средства за избелване на зъби са неефикасни. Не сме тук, за да ги отричаме, защото с години наред те са били топ похватите за красива и снежнобяла усмивка. Но времената се променят, а с тях и новите технологии и в медицината, и в естетичната красота. И защо да чакаме прекалено дълго да видим ефект от посочените (и още много други, знаем, че са много на брой) домашни методи за избелване на зъби, като науката ни предлага ефикасни системи избелващи системи със скоростно действие, достъпна цена и забележителен краен резултат?

Забравете за дългото чакане, докато най-сетне видите белотата в усмивката си, за която винаги сте мечтали. За целта изберете един от най-модерните съвременни методи за избелване на зъби, които още днес и на едно място сме решили да ви представим. Ето ги и тях:

  1. Избелващи гелове Opalescence

Тези революционни гелове за избелване на зъбите действат безотказно, като уникалното в тяхната технология е, че те са пригодени дори за най-чувствителните зъби. Марката разполага с цяла серия от избелващи гелове Opalescence, позволяваща на всеки индивидуален клиент и пациент да подбере подходящия за себе си продукт. Прилагат се директно след миенето на зъби и изискват около 1 седмица за реален резултат и още няколко – за съвършен.

  1. Избелващи ленти за зъби

Избелващи лентички Crest също се прилагат в домашни условия и дават избелващи резулати на професионално ниво. Интересното при тях е, че не изискват никакви кой знае какви сложни действия и схеми за прилагане, за да получите мечтаната от вас снежнобяла усмивка. Освен това, ефектът се забелязвам още при първото нанасяне, защото те действат бързо и безотказно. Курсът с тези избелващи ленти може да се повтори няколко пъти в годината, ако зъбите отново пожълтеят.

  1. Цялостни избелващи системи за зъби

При тях има повече стъпки за спазване, но ефектът им е несравним от гледна точка на дълготрайност. Ако имате повечко търпение и сте готови да платите малко по-висока сума от тази за, например, избелващ гел Opalescence, препоръчваме ви да подберете индивидуална за персоналните ви нужди избелваща система за зъби.

 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org