Най-добрите филми на 2014 година

Случвало ли Ви се е да седите пред компютърът и да се чудите какъв филм да гледате? Превключвате каналите на телевизорът, който е 3d, последен модел, и нищо … Нищо, което да Ви грабне вниманието.

Сигурни сме, че много от Вас са попадали точно в това положение и именно поради тази причина искаме да Ви предложим едно приятно и привлекателно решение. То се крие зад сайт filmi-2014.com – място от където ще можете да гледате ревю на най-добрите филми, излизали през последната година на голям екран, както и отзиви за съответните кино произведения.

Ако предпочитате да гледате на голям екран филмите, но въпреки всичко не сте си набелязали точна цел, то отново в сайта ще можете да видите най-новото, продукции, които съвсем скоро ще бъдат пуснати в кино салоните в страната ни. По този начин ще знаете винаги какво предстои и ще можете да планувате своето бъдещо посещение на кино.

На кино или вкъщи? Къде да гледаме любимите си филми? Това са интересни въпроси, на които много хора отговарят различно. Принципно ние българите сме хора, които не обичаме да даваме пари за култура – за театър и кино, а искаме да ни е безплатно. В този ред на мисли идва и отговорът, че повечето предпочитат да гледат най-новите филми, изтегляйки ги като торент.

Хората, които имат възможности пък предпочитат да се насладят на ефектите с пълна сила и избират посещението в киносалонът. По този начин освен графичните ефекти, се радват и на звуковите такива, както и на цялостното изживяване, което не може да се сравнява с обикновено гледане на филм на компютърът.

И така, ако и Вие сте от тези, които не знаят какво да гледат, но имат нужда от съвет, можете да изберете между следните решения:
– да попитате приятел за препоръка на филм, след което да си го изтеглите и гледате
– да посетите сайтът, посочен по-горе и да си харесате филм
– да прочетете коментари под описание на някой филми, на база на коментари да вземете решение и да изберете нещо. Видите ли повече от пет негативни коментара от рода на “отврат”, “нискобюджетна боза”, “не става” и други подобни, просто отхвърлете и потърсете нещо друго.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org