Най-честните сватбени покани приканват гостите да бъдат себе си

Получавали ли сте сватбена покана толкова нетрадиционна, уникална и впечатляваща, че да я запомните завинаги? Мнозинството от поканите изпращани на гостите за сватба са еднотипни и сякаш част от предварително установен протокол – пращайки се, защото така трябва. Mалка част от сватбените покани изпращани за едно от най-важните събития в живота на двама влюбени са персонални и трогващи получателя им.

Най-честната сватбена покана приканва гостите да бъдат самите себе си на сватбеното празненство, да се чувстват щастливи и желани на събитието. Тази покана не е както масово разпространените сватбени покани, просто едно изявление за състоящото се събитие пътуващо в красива опаковка, а нещо като много луксозна персонална покана и анкетна карта – 2 в 1.

Най-честната сватбена покана изисква отговор на зададени множество въпроси, които обаче те карат да се чувстваш някак си специален на тази сватба. Може би най-хубавото чувство, което дава е усещането, че си част от организацията на самата сватба, че мнението ти има значение, че си сред най-важните присъстващи на сватбата.

Ако сте сред щастливците присъствали на множество сватби, то без съмнение сте попадали на храна, която не обичате; напитки, които не бихте консумирали с удоволствие; неорганизираност. А колко по лесно би било, ако всеки получаваше това което обича и с което е свикнал.

Най-честната сватбена покана задава множество важни въпроси, на които търси отговори:
– ще посетите ли сватбата или не, има ли значение датата за вас или на която и дата да е сватбата ще присъствате с удоволствие;
– очаквания за сватбата – дайте воля на въображението си, все пак поканата не трябва да е сухарска, например „Ще пия докато не мога повече“, „Аз съм бивш/бивша и едвам ще сдържам сълзите си“, „Ще ударя някого – незнам кого, но ако не на сватба – кога?“ и т.н.;
– подарък – „Ще ви подаря нещо малко и непотребно“, „Имам толкова подаръци, които са ми подарили и трупат прах. Все ще има и за вас“, „Ще дойда с лъскав подарък“, „Важно е присъствието и затова няма да ви подаря нищо“;
– меню – „Искам свински пържолки“, „Предпочитам пилешко“, „Вегетарианец съм“, „Искам вкусни салатки“, „Веган съм – няма да стоя на една маса с невегани (т.е. убийци) :)“, „Мен ме блазни само десерта“, „На сватба не се подбира, че аз от три дни гладувам!“.

Най-честната сватбена покана е единственият способ за организиране на сватбено тържество, на което всеки ще получи това, което е очаквал и няма да има друг избор освен да се забавлява!

Източник: Сватбени покани PrintYourDay.com

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org