Мъж губи ред на опашка, печели $1 милион от лотарията

lotaria

Спечелилият $1 милион от лотарията в сряда отдава печалбата си на „добра карма“.

Победителят, който иска да остане анонимен, купил късметлийският си билет на път за вкъщи след работа.

„Чаках на опашка в лотариен пункт и друг клиент застана пред мен,“ обяснява спечелилият в писмено изявление на Lotto New Zealand.

„Не бързах за никъде, така че просто го оставих пред мен и не казах нищо. Предполагам, че добрата карма се отплаща – ако това не се беше случило, печелившият билет може би нямаше да е в мен.“

След като оставил късметлийският билет на сигурно място вкъщи, на печелившият му били нужни няколко дни преди да отиде да го провери.

„Имах малко време преди работа, така че влязох онлайн и проверих числата в MyLotto  – не ми отне много време, за да разбера, че имах всички числа.“

„Умът ми спря и не мислех ясно, така че просто оставих билета настрана и продължих да работя, както обикновено,“ казва той.

Той дори не казал на съпругата си.

„Той не ми каза за това, докато не се прибра вкъщи същата вечер, когато съвсем нормално го вметна в разговора ни. И на двама ни главите ни се завъртяха,“ казва тя, смеейки се.

След безсънна нощ, двойката отишла в близкият лотариен пункт, за да вземат наградата си и сега решават какво ще правят с парите.

„Печалбата ни позволи да си купим собствен дом – много сме развълнувани!

„Не сме много сигурни какво друго ще правим. Но каквото и да решим, знаем че печалбата ще донесе огромна промяна в семейството ни – просто сме невероятно развълнувани,“ казва спечелилият.

Говорителят на Lotto New Zealand Кирстен Робинсън каза, че мястото на опашката нямаше да промени нищо.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org