Място за публикуване на прес релийзи

Място за публикуване на прес  релийзите

Днес, чрез подходящо рекламно послание можете да привлечете клиенти към Вашият бизнес, без значение в какво естество и в коя област е той.

Силата на прес  релийзите е огромна, стига да се уверите, че това е така. А за да се уверите Ви трябва нещо работещо, нещо, което наистина ще свърши работа.

SEO е много мощно, когато се действа креативно, когато се обхванат всичките му под категории.

Колкото и да не вярвате, всеки ден се изпращат хиляди прес  релийзи, и това може да бъде потвърдено от всеки редактор на електронна медия. Вярно е, не всеки одобрява.

Ние, екипът на ВИСЕО, компания, която повече от 15 години се занимава с дигитален маркетинг, знаем как точно да направите така, че когато публикувате ПР, то между 2 и 5 % от изданията да го одобрят.

За целта трябва да имате договор   с нашата агенция.

Нещо важно, когато едно ПР съобщение бъде добавено в дадена медия, и когато в него се съдържа Вашата марка, то това може да доведе до дългосрочни дивиденти.

Именно и в това се крие силата на прес съобщенията.

Ние, експертите, често съветваме клиентите си да се възползват от платените възможности за подобни съобщения, като причините са следните:

  • Всеки блогър, собственик на сайт, главен редактор, когато му бъде заплатено, ще одобри и публикува дадена новина.
  • Линк в новина би бил възможен, когато се касае за платена публикация, а това би довело до още по-големи дивиденти.
  • Всчико ще се случи бързо. Ако пуснете ПР и очаквате натурално, по естествен път да ви бъде добавена рекламна статия, то това може да се протачи във времето. Когато е платено, нещата се случват веднага.
  • И последно към настоящата статия, участвайте в Super-PR.com – една мощна платформа за споделяне на прес съобщения.

Надяваме се, че настоящата статия ви е била интересна и ще се възползвате от подобни инструменти за по-добро класиране в Гугъл, както и за да направите така,  че марката Ви да бъде разпозната сред българската аудитория.

Ключови думи: прес релийз, PR, линк билдинг, оптимизация на сайт, Super PR

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org