Мода за бременни и кърмачки

В тази статия ще Ви споделим за актуалните модни трендове при бременните дами, както и при кърмачките.

Надяваме се, че ще бъдем полезни на много бъдещи майки. Приятно четене…
Изборът на дрехи, които ще подберете, за да можете да носите по време на бременността не е никак лесен процес. Един от важните фактори на облеклото е възможността да можете да го комбинирате с други дрехи. По този начин освен, че се пестят средства, се придава уникална визия. Комбинацията от две или повече различни дрехи може да Ви направи така, че да изглеждате по прелестен и наистина уникален начин.

Прилагаме Ви и списък с дрехи, които трябва да вземете впредвид, в случай, че сте бременни – естествено:

– поли за бременни – изберете дълга пола, съдържаща в себе си еластичен колан, който лесно да може да се стяга и отпуска. Лесно може да се комбинира с шалове, различни аксесоари и корсаж.
– Горнище за бременни – в зависимост от сезона можете дbremennostа се възползвате и купувате горнища с къси или дълги ръкави. Най-хубавото при горнището е, че може да бъде в комбинация с почти всяка дреха – джинси, дънки, панталони, поли и други.

– рокли и туники за бременни – е роклите са си класическо дамско облекло. Изберете свободни рокли със средна дължина. Ще Ви подхождат невероятно.

– обувки – когато избирате обувки, не е много добре да носите обувки на висок ток. Изберете този тип, които са на платформа, с цяла подметка. Търсете и такива, които да Ви карат да се чувствате удобно и комфортно.

– няколко думи и за бельото за бременни. Наблегнете на бодита, сутиени, прашки или боксерки, изработени само от висококачествени материали. Гледайте съдържанието на памук да е поне 90 %.

Съобразете с е и със следните размери за бременни:
РАЗМЕР ГРЪДНА ОБИКОЛА ХАНШ
S 84 см 88 см
M 88 см 92 см
L 92 см 96 см
XL 96 см 100 см
XXL 100 см 104 см

Всеки онлайн магазин предоставя таблица, по която можете да се ориентирате. Не бързайте да поръчвате, преди да сте на 100 % сигурни, че сте избрали подходящия размер!

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org