Мебели онлайн – модерни и иновативни

Ние можем да ви бъдем полезни и да осъществим вашата идея и мечта за един прекрасен и уютен дом или може би искате по- класически издържан дизайн на вашето жилище – отново бихме могли да ви съдействаме изцяло. А ако случайно пък сте любители на нестандартните и екстравагантни интериорни решения, ние отново сме вашите партньори. Кои сме ние? Ние сме Лени Стил и създадохме за вас специален магазин за онлайн мебели, с който ще ви спестим много усилия и напразни разходки по магазини в търсене на подходящо обзавеждане за дома ви. Вие цените времето си, нали?  Ние също ценим вашето време и разбираме колко сте заети и за това сме тук, за да ви помогнем.

Какво трябва да знаете за нас? Ние можем да бъдем вашия най- коректен и подходящ съюзник за създаването на един мечтан и съвършен домашен комфорт, който е създаден специално за да ви направи щастливи и чака Вас. Нашата основна задача за хора, които желаят и имат за  цел  да обзаведат своето жилище, е да предложим модерни и уникално стилни мебели, изработени по- най модерни стандарти, от качествени материали и най- фина дървесина, специално за вашия домашен рай. Изработката е дело на професионалисти и истински факири е областта на дизайнерската и иновативна мебелна сфера. Сроковете , които можем да ви предложим за изработка са повече от коректни за Вас и напълно ще бъдете доволни от тях. Качеството което ще ви предоставим, също ще бъде безупречно и ви гарантираме един много дълъг живот за вашата мебелировка. Уникалните и различни като стилове мебели , които ние предлагаме, са оценени от много ценители в областта на вътрешния дизайн. Имаме и световно признание за много голяма част от моделите си. Определено сме се наложили в домашното обзавеждане, но в момента набираме скорост и в хотелското. Нашите креативни и различни решения определено ще Ви бъдат от полза и ще се изненадате и удивите от факта, че всъщност обзавеждането на едно жилище, било то и цялостно или частично, не е чак толкова трудна задача. Напротив – с нас ще ви е много лесно, гаранция! Ние ще бъдем неотлъчно до Вас  в създаването да дом – еталон с интериор, който само сте си представяли и мечтали. Нашите колекции от мебели във всяка една категория са много разнообразни и в много различни стилови решения. Ние предлагаме обаче и индивидуално решение и персонализиране на всеки един от нашите модели съответно всяка една закупена мебел има такава възможност. Изобилието от цветове и декорации, които предлагаме, също може да задоволи и най- големия педант в това отношение, тъй като е много разнообразен. Вие ще изберете този вариант, който най- много ще пасне на вкуса ви, а ние определено имаме асортимент, който ви паднал на всеки индивидуален вкус. Практичните ни предложения за масивната мебел, която предлагаме биха създали и биха се вписали в създаването на една прекрасна и красива домашна среда за Вас, но  заедно с това са създадени така, че да бъдат и много удобни и практични за Вашия дом. Можем да създаден интериор, който да бъде верен единствено и само на вашето въображение.

За нас работят много приятен екип от професионалисти в различни сфери-консултанти, дизайнери, майстори на дървесината, декоратори. Всички те влагат цялата си енергия, фантазия и любов за да създадат нещо, което ще ви докосне, впечатли и ще Ви накара наистина да се почувствате щастливи. Те използват ума, труда и целия си потенциал във новаторските си решения за всеки един модел, който ние предлагаме за Вас, за да ви предоставим обзавеждане с визия и високо качество. Проектите, които предлагаме за индивидуално мебелиране, също биха могли да Ви помогнат много и да придадат още по –голям чар на дома Ви, защото ще бъдат разработени специално за Вас и за всички останали клиенти, които желаят да ползват своя индивидуална идея и проект за домовете си.

Какви видове мебели предлагаме ние:

Холна корпусна мебел – изработена от естествена и пресована дървесина, с уникална плътност и изумителен цвят-това прави всеки един наш модел холова мебел истински мебелен брилянт. Различните декорации и релефи създават неповторимия и индивидуален стил на всеки един наш модел.

Обзавеждане за спално помещение – спалнята е място за вашата почивка, за спокойния ви сън. Обаче именно заради това, тя заслужава специално внимание. Тя трябва да съдържа всички фактори и елементи за един наистина релаксиращ завършек на интензивния ви ден. Легло, тоалетка, огледала, шкафове – всичко необходимо за вашето интимно уединение. Красивите, топли и нежни цветове на повечето от спалните, които предлагаме ще направят вашата спалня толкова нежна и ефирна, че влизайки в нея ще се пренасяте в един друг, само Ваш свят.

Секции – предлагаме наистина впечатляващ избор от секции – както холни, така и детски. Изработени от ПДЧ или MDF плоскости, нашите секции са наистина с уникална визия и качество. В най- разнообразни и красиви цветове. Класически, модерни, ултрамодерни или модулни секции- избора е Ваш! Какъвто и да е той – ще бъде правилен, бъдете убедени в това!

Маси – при масите отново разнообразието е много голямо, както от форми и модели, така и като декорация и цветове. Разбира се има модели за любители на всички стилове. Е, избора може малко да Ви затрудни, но определено ще бъде едно приятно изживяване. Механизмите, които използваме са най- модерни и качествени.

Столове – какво е най –важното за стола? Отговора, разбира се е много лесен – да бъде удобен и здрав.  Нашите столове определено отговарят на това важно изискване. Клас, удобство, отново разнообразие и професионална изработка на всеки един модел, който предлагаме. Предлагаме голям избор от дамаски и цвят. Това отново ще ви даде възможност за индивидуалност и възможност за решение, което ще подсили още характера на дома Ви.

Кухни – за кухните специално трябва да разгледате подробности в онлайн магазина ни. И не защото, няма какво да напишем за тях, а просто няма да ни стигне времето и мястото. Изработка от най- фина дървесина, кухните могат да бъдат цели и модулни. При втория вариант имате възможност да променяте и разчупите самия дизайн. Предлагаме, много дизайнерски кухни в по- свежи цветове, както и по- класически варианти в по тъмни нюанси, с изработка от масивна дървесина.

Посетете нашия онлайн магазин, специално създаден за Вас-той ви очаква за да Ви прегърне и да стане Ваш най- верен съюзник.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Мебели онлайн - модерни и иновативни, 5.0 out of 5 based on 1 rating