Масите в трапезарията

trapezna-masa-STEWART-800x600Масата ни в трапезарията или как трапезната маса, нещо толкова незначително има толкова много неща, които трябва да знаем.

Много хора четейки това ще си кажат „Трапезна маса, като трапезна маса, чак пък статия за това..?” – до някъде са прави. Имайте в предвид, че пазарът ни вече, дори в малката страна като България е вече доста наситен от към мебели. Може би това създава усещането у всеки един от нас и у хората като цяло, че това е лесна работа. Отиваш, избираш, вземаш масата , прибираш се и ядеш вече на нея. Съгласни сме. Тази статия е написана за хората с мисъл и които държат на всеки детайл!
Можете ли да прецените подходящата мебели от пръв поглед? Едва ли… достатъчно често ние от лени стил сменяме трапезните маси на хората, като предлога е, че не пасвала с интериора. Посъветвайте се с нас или със специалист дали тази лека и незначителна мебел като масата в трапезарията ще е в хармония и унисон с мебелите в стаята и дали няма да е прекалено контрастна и прекалено натрапваща за да хване целия фокус и енергия в стаята.
Вашите трапезни маси , какво трябва да гледаме?
1. Цвят. Тъмен или светъл, в коя цветова и нюансов диапазон ще е ?
2. Плота. Стъкло или плътен ?
3. Размер. Дали фабричните и размери или тези на моделите пасват на нашата стая? Имаме ли нужда от маса по поръчка?
4.Механизми. Много важно! Какъв е механизмът при разпъване, има ли въобще такъв ? Има ли допълнителни екстри които можем да добавим или премахнем ???
Та, вече сигурно се убедихте, че не е толкова лесно, колкото изглежда. Трапезна масичке, коя от всички ще направите най – добро впечатление на моите гости?
Много магазини работят с каталози на тези артикули, защото липсва голямо търсене на разнообразни маси. Възползвайте се от всички каталози до които се докопайте и сортирайте по това което ви хареса на база критериите, които описахме малко по-нагоре.
Ако трябва да се пусне индивидуална поръчка, обаче не правете компромис! ЛениСтил е вашето място. Голямото разнообразие на модели там, се предлага и в огромно ценово разнообразие. Разгледайте в сайта. Качеството е на най-високото възможно ниво! Гарантираме ви!

Трапезните столове – няма как да минем без тях. Не може маса без столове и обратното също не е особено практично. Перфектния вариант е когато те се предлагат в комплект. Често за комплекта ще получите и по-добра цена. За съжаление обаче за столовете важат още един два детайла които са от огромно значение. Най –вече този стол… удобен ли е? Не искам да си представяте да стоите на стол, който предизвиква болки в гърба и неудобство. Обърнете внимание на удобството, все пак то е най-важно. Оставете красотата на по – заден план. Какво е една красива трапезария, след като всички остават с лоши спомени от неудобните столове и масата извън хармонията на стаята?
Лека закачка : След като изберете масата, столовете, цвета и всички необходими неща за доброто прекарване в трапезарията, помислете… дали можете да ги ползвате и на свети Валентин, под друг претекст. Надявам се да се разбрахме.
За повече информация и множество артикули, както и невероятни ценови предложения посетете ни на mebelilenistyle .com. Споделяйте, коментирайте и харесвайте! Късмет!

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org