Магазини БЕРШКА БГ

Магазини БРЕШКА са едни от най-успелите и доказали се във времето за България в модния сектор. С течение на годините марката се е доказала като достъпна, атрактивна, придаваща свобода на избора на купувачите.

Каквото и да говорим, трябва да се знае, че Breshka са магазини, които държат изключително много на качеството и доброто представяне на качествените облекла и аксесоари.

Години наред компанията радва клиенти от страната с неустоими предложения, атрактивни цени, уникални и добре разработени продукти.

Къде можете да откриете магазини на нашата верига?
Към този момент магазини Брешка има в по-големите граодве на страната, като списък можете да откриете по-долу:
София, Варна, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, като предстои скоро да бъде открит магазини и в Благеовград – град, който през последните години доста бързо се разраства, град в който съвсем скоро бе открит първия H&M.

Стил, индивидуален подход, увереност – това са качества, на които много държим и споделяме с всеки един клиент. Висококачественият и любезен персонал ще Ви помогне да направите точния избор, за да останете изключително доволни от своята покупка.

В големите градове, магазините ще ги разпознаете лесно. Те са разположени предимно в молове и големи тръговски центрове.
Подобрете визията си, имиджа си, класата си, носейки дрехи и аксесоари с марката Брешка. Гарантираме стил, здравина, високо качество.

Потърсете ни в най-близкия магазин и разгледайте настоящата ни колекция. Без значение дали се нуждаете от бизнес облекло, ежедневно, официални тоалети – ние ще отговорим на всяка Ваша нужда.

Очакваме Ви!

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org