Магазин за матраци Memo.bg

MEMOBG

Имаме удоволствието да споделим с Вас един от най-добрите магазини за матраци и обзавеждане за спалня – МЕМО БГ.

Магазинът е с много приятна визия, лесен за употреба, изчистен и без излишни натрапчиви реклами и информация.

На всеки от нас се налага да купува матрак или нова спалня, както и спално бельо. Въпросът е кога точно ще се наложи и да чакаме ли последния момент?

По отношение на качеството, също е много важно да знаете, е средства от матраци не е желателно да се щадят, т.е. препоръчваме да се сдобиете с удобен и уютен матрак, по възможност с мемори пяна, за да може най-добре да прилегне на Вашето тяло и на тялото на Вашият партньор.

Освен матраци и спално бельо, магазин Memo.bg предлага и обзавеждане за детски стаи, обзавеждане на хотелски стаи, къщи за гости, мотели, апарт-хотели и други.matraci_spalni_memo

Memo.bg разполага с уникален и лесен за употреба филтър, чрез който можете да сортирате по различни параметри и да виждате в реално време предлаганите продукти, съобразени с Вашите критерии.

Ако търсите висококачествен матрак за Вашата спалня, то можете да се доверите на стоките, които предлагаме. Гарантираме на качеството и разполагаме с модели на водещите национални и международни брандове, някой от които са: Тед, Блян, Латекс, Бела Ноте.

От написаното до този момент явно вече сте направили своя избор и следва поръчка? Често клиентите се тревожат за транспортирането на матраците, тъй като те не са като детска играчка, малки и компактни, а се изисква специализиран превос.
Имаме добри новини и в този аспект, МемоБГ предлага безплатна доставка, с което прави пазаруването още по-удобно, лесно и икономично.

Нека обобщим, на всички е ясно, че изборът на матрак или обзавеждане за спалня или детска стая не е никак лесен процес. Истината е в това, че трябва да се консултирате преди да направите покупката. Можете да разчитате на компетентното мнение на добрите консултанти от компаният Достатъчно е да се свържете чре един от следните начини:

– по e-mail: office at memo.bg

– по GSM: 0879 818447

– чрез попълване на онлайнф орма за обратна връзка – в www.memo.bg

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org