Любимият детски магазин за редица поколения

happy family bgДетски магазин Happy Family – любимият магазин на редица хлапета, както и техните родители.
В него ще откриете красиви и много удобни бебешки, детски, юношески дрехи, редица играчки – както за момичета, така и за момчета, аксесоари за детска стая, много и интерактивни модели столчета за хранене, столчета за кола, кошари, проходилки и много други.
Всички артикули, които са налични в магазинът се характеризират с това, че са изработени от висококачествени материали, дългата им употреба е гарантирана, а съотношението – цена – качество, направо страхотно.
За качеството и добрите продукти, предлагани в магазинът, говори това, че получаваме редица позитивни отзиви, било то на телефона, било то чрез имейл.
Нещото, което само по себе си говори за това, че магазинът е един от любимите на редица хлапета от цялата страна.
Не пропускайте възможността да участвате и в някой от сезонните ни намаления. Есенните намаления биха могли да направят така, че да спестите до 50 % от началната цена на даден продукт.
По отношение на това, къде точно се намирате в България, не се тревожете – можете да поръчвате стоки и продукти от магазина без да има значение в коя точка на страната ни се намирате.
Доставката става до 24 часа, с малки изключения – когато нашите клиенти се намират в села или малки градове, които биват обслужвани от куриерските фирми само два пъти в седмицата.
В най-лошият случай, продуктът който сте избрали, би пристигнал до Вашата врата за най-много 48 часа, или с други думи – за две денонощия.

По отношение на Вашият избор, ако се колебаете за даден артикул, спокойно можете да се консултирате с наши специалисти . Ще Ви бъдат представени плюсовете и минусите, както и допълнителни технически характеристики.

В случай, че желаете да изберете два и повече размери продукти, но искате да купите само един – и за това сме се погрижили – имате възможност да поръчате няколко различни размера, а да изберете само един, а останалите да върнете. В този случай, обаче цената на куриерската услуга е малко по-висока.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Любимият детски магазин за редица поколения, 5.0 out of 5 based on 3 ratings