Курсове по Английски Език в София

английски езикАко сте в София и искате да подобрите компетенциите си, искате да повишите нивото си по Английски език, то определено трябва да обърнете внимание на академия за English World Academy, или просто EWA.

От самото си създаване, EWA цели да подпомогне курсистите да получат професионално обучение, благодарение на което да се реализират в модерното общество.
Екипът от млади и същевременно мотивирани професионалисти не щади усилия и ресурси в името на курсистите. За това говорят и добрите отзиви от курсистите, придобили знания и умения от English World Academy.

Няколко са факторите, които правят така, че академията да е сред лидерите в столицата, а именно:
– страстта, с която работи екипът;
– мотивацията – благодарение на нея екипът продължава да се развива и респективно на това да придава научените знания и умения на своите курсисти;
– вярата – екипът вярва, че няма невъзможни неща, с други думи – всеки би могъл да се справи добре с курсове по английски, без значение от неговите настоящи познания, статут, пол и други.

Хубаво е да споменем и няколко неща за групите, които се сформират за обучение на чужд език.
Групите се характеризират с това, че са малки, с малко на брой курсисти, което дава възможността на всеки курсист да получи персонално внимание, лично отношение и много по-добро и ефективна работа.

Друг плюс е, че английският език би бил в помощ и в практическа насоченост, т.е. не само на теория, но и на практика се очаква да подобрите своите знания и умения.

Любопитно е да споменем, че се предлага и възможност от група от тинейджъри, деца на възраст между 14-19 години.
Децата, както и възрастните, предприели стъпката да се обучават в AWA, биха били обучавани по съвременни учебни системи с подходящите материали, мултимедийни уроци, интерактивни игри и други лесни подходи, позволяващи по-лесното усвояване на взетия материал.

В обобщение, трябва внимателно да се подбира агенцията, при която сте решили да запишете чужд език, но едно е сигурно, академията, за която Ви споменахме по-горе е правилен избор и спокойно можете да й се доверите.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)