Купете плетена чанта от ракита с безплатна доставка!

Бизнес

Хит за всяко лято – бохемска плетена чанта от ракита.

Искате ли да завършите своя пролетно-летен стайлинг с моден акцент? Заложете на хитова плетена чанта от ракита, тип кошница.

Плетени кошници – от пикник до дамска мода

Плетените кошници дълго време са се носили като кошници за пикник, но през 60-те и 70-те години на миналия век плетените чанти – тип кошница стават доста популярни, благодарение на актрисата и певица Джейн Бъркин. Тя изкустно съчетава носенето на плетена чанта от ракита, тип кошница, не само с ежедневни, но и вечерни тоалети. 

В момента са модерни както големите плетени чанти тип кошница, така и по-малките чанти, подходящи както за носене през деня, така и за вечерни разходки. 

В асортимента на онлайн магазин Фешън Кактус ще намерите както плетени кошници в ретро стил, така и раница от ракита и по-малки плетени чанти.

Моделите дамски кошници, които предлага онлайн магазин Фешън Кактус, имат допълнителна подплата и шнур за „закопчаване“, благодарение на което чантата все пак изглежда като традиционна кошница, но всичко вътре е обезопасено. Един от най-модерните модели през последните сезони е чанта, тип малка кошница, с кръгли дръжки.

Как да носите кошница?

Чанта тип кошница е привлекателен аксесоар, който изглежда страхотно в комбинация с рокли на цветя в романтичен стил, както и всички дантели и бродерии. Поради тази причина тя ще бъде идеална лятна чанта за вас, но не само. По-големите модели кошници, могат да се третират като дамска кошница за плаж. След това може да комбинирате с шал, вързан на дръжката на кошницата или на ханша ви, като стилен и функционален комплект за почивка. 

Съчетайте носенето на чанта тип кошница с ботуши с ресни или каубойски ботуши и велурени якета, защото дамските кошници подхождат и на бохо стила. Гореспоменатата Джейн Бъркин също замени чантата си с кошница за излизане. Вдъхновете се и се представете с елегантна рокля и плетена чанта или кошница на вечерна среща с приятели. В такъв комплект ще изглеждате леки и женствени.

Може да поръчате плетена чанта или модна кошница от ракита на хит цена с безплатна доставка от онлайн магазин Фешън Кактус още сега.

Ако статията ви е харесала – споделете с приятели.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org