Корк за стена

Забравете традиционните декорации за стена. Запознайте се с ефективността на корковата изолация.

Многобройни са начините, по които можем да декорираме стените. Стандартните латексови мазилки са един от най-евтиния вариант, но ако търсим не просто естетика, а едновременно с това и постигането на изолационен ефект, то днес ще предложим да направите това с корк за стена Бургас. Уникалните свойства на този естествен продукт човекът умело успява да трансформира по начин, който да е подходящ за използване. Корковата кора има много висока изолационна способност по отношение на температура и шум. Употребата на този 100 % натурален материал го прави ценен и предпочитан. Ефективността, която дава е в пъти по-висока от тази на обикновените изолационни материали.

Независимо, че продукта се предлага на по-висока цена то интересът към него продължава да расте. В Бургас корк се предлага в специализирани магазини и тук разнообразието от модификации е подходящо не само за настилки, но и за стени и тавани. За да стигне до търговската мрежа и за да може потребителя да използва корка за стени като тапет или плоскости материала преминава съответните обработки. Това обаче по никакъв начин не повлиява неговите физични и естетични свойства. Факта, че корковата изолация за стена е изключително лека я прави много подходяща за употребата ѝ в строителството. Така няма опасност от тежестта ѝ да бъде повлияни части от конструкцията на сградата.

В магазините предлагащи корк за стена Бургас ще намерите много голямо разнообразие от продукти, които ще превърнат помещението в комфортно и много приятно място. Несравним декоративен ефект, стил и домашен уют са гарантирани с изобар на тази изолация за Вашите стени. Освен на плочи, които са с дебелина около 3 -4 мм, се предлагат и коркови тапети.  Разбира се, ако търсите не просто декоративен ефект, а висока топло и шумо изолация то варианта на плочи е по-добър. Но ако имате вече поставена изолация на стените, то можете да я подобрите с корковите тапети.

Съвременното строителство все повече се обръща към природосъобразни и екологични материали. Причините клиентите също да склонни да инвестират повече средства в такива стенни облицовки са свързани и тяхното здраве. Не е нужно да доказваме свойствата на корка, тъй като самият факт, че това е изцяло природен продукт го прави подходящ за употреба в детски стаи. Няма по-добър звуко и студо изолатор от  корка. В специализираните магазини в Бургас и страната ще намерите разнообразие от този материал, който можете да използвате за стени, тавани, както и за обличане на стари мебели. Забравете традиционните покрития и се насладете на уникалните свойства на корка.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org