Комфорт и стил и за дамите с по-голям номер на крака

Създаването на обувки в по-голям размер е цяло изкуство. Не всяка марка би се ангажирала с тяхното производство, било за жени или за мъже. Обувките са важна част от нашия образ. При техния избор трябва да се съобразяваме преди всичко с удобството им . От тях зависи доброто ни настроение, липсата на умора и до известна степен желанието ни за работа. По-взискателни са дамите. При тях водеща е визията пред комфорта.

Когато говорим за обувки с по-голям размер , често възможностите за избор са ограничени. Ако си търсим плоски мокасини или маратонки, не сме толкова затруднени в своя избор, но когато говорим за обувки на висок ток или за по-стилни мъжки обувки, големите номера в повечето, случаи липсват в колекциите , предлагани по магазините. Но ако все пак се поразтърсим , със сигурност ще намерим подходящия чифт, който, не само ще ни осигури комфорт , но и елегантност.

Качествената обувка е залог за добро здраве и настроение. Не бихме се чувствали комфортно, ако някакъв вътрешен шев ни ръби или ако токът е нестабилен и постоянно кривим крака. Жените с големи ходила имат много повече проблеми с обувките. Не само трудно ги намират /защото в почти всички магазини продават предимно стандартни номера/, но и трудно си подбират подходящия чифт.Рядко може да се намери магазин за обувки с голям размер и при необходимост от покупка се налага да се обикаля целия град или да се ходи в друго населено място. Освен това, често произведените големи дамски обувки и ботуши са със стандартна ширина нагоре, която не винаги пасва на определени жени.А понякога се налага купуването на по-голям размер не защото стъпалата на жената са големи, а защото краката й са пълни. В това отношение има какво още да се желае от дизайнерите.

Изменението на средния показател на ръста нагоре не удивлява вече никого. Производителите на дрехи отдавна са откликнали на тази акселерация. С обувките е по-сложно. Всички дами искат да изглеждат красиво, но ако имат големи стъпала, това трудно им се отдава, когато тръгнат да търсят обувки.
И не само това. Дори да намерят подходящия размер, зрителното възприятие на моделите не винаги е еднакво. Затова, мили дами, ако искате да изглеждате красиво, не подчертавайте размера на своите обувки. Избирайте изделия в матови цветове и със закръглени носове. Високият ток силно намалява големината на обувката, но към това трябва да се подхожда внимателно, защото ако е масивен, ще създаде обратно впечатление.

Главната функция на обувките е да са надеждна защита за нашите крака от мръсотия, прах, вода и други механични повреди. Но жените, дори и тези, с големи ходила ,искат да се чувстват в тях комфортно и, разбира се, да изглеждат красиво, което наистина не е невъзможно.

Ако сте изправени пред този преблем и може да се похвалите с по-голям номер , след малко повече усилия от ваша страна със сигурност ще откриете удобни обувки, които пасват на вашия вкус, дори и в многобройните интернет магазини.

Може да намерите голямо разнообразие от модели с привлекателен външен вид и отлично качество, независимо от размера.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org