Колите под наем стават все по-предпочитани

Колите под наем са все по-предпочитани за пътуване в България. Свободата, която дава пътуването с автомобил, избора сам да определяш маршрута си и да можеш да отидеш там където искаш, както и голямата конкуренция между rent a car фирмите, води до по-голямото търсене на коли под наем в сравнение с преди години.

За момента коли под наем се ползват предимно от чужденци. Най-търсени от тях са икономични, нови автомобили под наем оборудвани задължително с климатик и навигация. Чужденците планират, наемат и заплащат колата под наем още при резервация на почивката си, така наемат на най-ниски цени. Колкото по-рано резервирате автомобил, толкова по-ниска ще бъде наемната цена!
Все повече и българи се възползват от наемането на кола. Това предимно са хора на възраст между 18 и 45 години ползващи автомобила за пътуване по работа или за удоволствие.

Често при групово пътуване колата под наем е по-евтина от друг вид транспорт!

В сезона на почивките когато има много пътуващи по посока към морето, планината и отдаващи се на селски туризъм, пътуването с влак или автобус често е свързано със скъпи билети и трудности при резервация, а влаковете и автобусите от своя страна са претъпкани с хора.

Ако планирате пътуване с роднини или приятели и сте 3,4 или пет човека е удачно да наемете кола под наем – ще платите по-малко отколкото за билети, ще пътувате комфортно и няма да разнасяте тежките багажи по напечени от слънцето жп гари и автогари. Едни от най-евтините оферти за коли под наем са за сравнително нови автомобили предлагани на наемна цена от около 30 лева за 24 часа. Тези автомобили са на няколко години, поддържани и икономични, така че няма за изхарчите значителна сума за гориво.

Едно чудесно лятно десет дневно приключение по черноморието, планината или дори в друга държава за пет човека ще струва не повече от 60 лв. на човек за наемната цена на автомобила. Заслужава ли си да дадеш повече свивайки се в автобус, влак или транспорт с маршрутка?

Искате да наемете кола? Посетете http://www.tany97.com/en/index.php

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org