Колието може да бъде чудесен завършващ елемент за почти всяко облекло

Дължината на огърлицата може драстично да повлияе на цялостния външен вид и е от особено значение. С колието можем да акцентираме върху областта от тялото, в която изберем да попадат, така изборът на правилната дължина може много умело да подчертаете най-добрите ни извивки и да прикрием други зони, които не желаем да бъдат толкова забележими.

При избора на дължина на огърлицата е важно да се вземе предвид общия външен вид на врата, както и размера на шията, вида на тялото и формата на лицето. Комбинирането на дължината на огърлицата с определени видове дрехи и различни деколтета може да ви помогне да създадете запомнящи се и уникални резултати.

Най-важната стъпка при избор на колие

Измерете врата си. Преди да закупите огърлица, е добре първо да измерите обиколката на шията. Това е особено важно, ако обмисляте да закупите много къса веришка, като яка или така модерните напоследък чоукъри, тъй като тези стилове се предполага да прилепнат сравнително плътно. Обвийте мека лента за измерване около врата си, като я държите близо до кожата си. Така ще може да се ориентирате какъв размер колие да търсите, спрямо специфичните си изисквания. Винаги питайте за дължината на колието, ако пазарувате онлайн, за да не останете неприятно изненадани и така харесваната от вас огърлица да се окаже с неподходяща дължина.

За чоукъри добавете два сантиметра към това, което измервате на врата, за удобно прилягане и за премахване на ефекта на задушаване, който може да изпитате. Добавете около 10 сантиметра към измерването на шията ви за да получите добра дължина за средна огърлица тип висулка.

Колиетата са основен фокус на всяка комбинация от бижута и се използват за координиране и асемблиране на цялостната Ви визия от други бижута, като например обеци, гривни и пръстени. Правилната огърлица може да подобри и направи визията на всяка една жена атрактивна, като същевременно намали недостатъците, които тя може да има. При избора на колие, два са важните критерия, които трябва да имате предвид – формата на лицето и деколтето.

Следващата стъпка е да намерите магазин или онлайн бижутерия, която предлага избраната от вас огърлица или колие и да видите тези размери. Ефекта ще е поразителен и сме сигурни, че ще се насладите на една перфектна визия съчетаваща изтънченост и елегантност.

 

Източник: Онлайн магазин за бужита – finecrystals.eu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)