Кой е най-бързият начин да продадете вашата къща? 

Бизнес

Търговията с недвижимо имущество е пазарна ниша, която все повече се усъвършенства и засилва през последните няколко години. Много хора осъществяват покупко-продажба не само за лично ползване, но и с цел пасивен доход, който да получават в бъдещи периоди.

Това създава както голямо търсене, така и предлагане, което респективно повлиява и на нивото на конкуренция, което ще срещнете, ако решите да извършите продажба на къща.

От агенция за недвижими имоти 7estate.bg споделят кои са най-бързите и правилни начини да продадете вашата къща, като надминете конкуренцията и превърнете потенциалната сделка в изповядана такава.

Отстранете повредите и придайте добър външен вид на имота си

Придайте на къщата си спретнат, чист и безупречен вид без много усилия. Извършете щателно почистване, отстранете дребни несъвършенства, поправете счупените вещи и всякакви други малки детайли, които биха могли да повишат стойността на имота.

Открийте правилно поле за изява

Колкото и атрактивно да е вашето предложение, на конкурентни цени, ако разчитате само на рекламна стратегия “от човек на човек” трудно бихте продали своята къща за кратък срок.

За да постигнете краткосрочни и ползотворни резултати на цени, които ви удовлетворяват и не обезценяват притежанието ви, се доверете на доказани методи.

Проучете популярните и реномирани платформи, изберете сайт за имоти или няколко такива и публикувайте професионално изготвена и описателна награда.

Доверете се на професионалните услуги на брокер

Това решение може да се окаже полезно и да ви спести значително време в процеса по продажба на къщата, защото:

  • има професионален опит и умения в представянето на имота в най-добрата светлина;
  • познава добре пазара и тенденциите, както и ценообразуването;
  • владее преговорни умения, които са важни при определяне на крайната цена;
  • има необходимите знания от правна и законова гледна точка;
  • ще ви помогне при подготовката на пълния набор от документи, необходим за изповядване на сделката по прехвърляне на собствеността;
  • ще следи за всякакви “подводни камъни”, евентуални препятствия и измами;
  • ще изработи описателна, професионално изработена обява и ще я представи пред подходяща аудитория в интернет пространството – платформи, уебсайтове;
  • ще организира огледи и ще представи къщата ви в най-добра светлина, като защитава вашите интереси през цялото време.
Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org