Къде се произвеждат матраци ТЕД?

ted 2

Всеки, който предпочита да си купи български матраци, обикновено избира матраци Тед. Според статистиката над 70% от българите са не просто доволни от матраци Тед, но и не смятат да сменят производителя, защото той винаги е отговарял на очакванията им. От друга страна, ако става въпрос за един наистина претенциозен потребител, той ще иска да знае всичко за стоката, която купува – включително и за мястото, където тя се произвежда. Ако и вие сте от този тип клиенти и искате да знаете къде се произвеждат матраци Тед, тази статия, определено ще ви се стори доста полезна и интересна.

Появили се на пазара в средата на 90-те години като част от семеен бизнес, служителите на матраци Тед и до днес разказват с усмивка – „Всичко започна като на шега, а днес сме лидери в производството на качествени и евтини матраци с български произход и отлична оценка от клиентите ни“. Именно тогава – през 1995 година – се появява и фабриката на матраци Тед. Тя може да се намери и под името Фабрика Тед Бед ЕАД. Самият производствен цех се намира на територията на град Пловдив, в Северна индустриална зона. Тук са разположени няколко големи сгради на компанията – включително и един фирмен магазин, от който пловдивчани могат да закупят директно от производител удобен и практичен матрак с марката Тед.

Фабриката за матраци Тед съществува и до днес, като благодарение на своята огромна мрежа от партньори, от нея тръгва и вътрешният поток на матраци Тед из цялата страна. В момента обаче същата тази фабрика няма абсолютно нищо общо с това, което беше някога през 90-те години. Тя е реновирана и модернизирана, а фактът, че мотото на компанията е „Напред и нагоре!“ сам по себе си говори, че иновациите са постоянен фактор в производствения процес на матраци Тед.

През 2008 година обаче се случва нещо ключово за историята на матраци Тед. Фабриката е щателно модернизирана и уголемена до размер от 22 хиляди квадратни метра, с което се превръща във водещ завод за матраци на територията на цяла Европа. Така, от ЕС разпознават марката Тед като ключова в сферата на домашните матраци и всички страни от съюза и до днес активно пазаруват от фирмата и на едро, и на дребно. По-късно, през 2010 година дори фабриката получава международно признание за висок технологичен напредък, а от ЕС вече дават за пример пловдивския производител и на останалите европейски фирми, занимаващи се в сферата на матраци и подматрачни рамки.

Матраци Тед са едни от най-предпочитаните матраци у нас, а в Европа те се разпознават като ключови играчи на пазара за аксесоари и стоки за спалнята. Добре е да знаем, че родни фирми като Тед успяват не просто да намерят място на европейския пазар, но и да заемат лидерска позиция. Затова, ако се чудите какъв матрак да си купите, опцията за матраци Тед винаги си остава една от най-практичните и оптимални. Матраци Тед са евтини матраци, отличаващи се с качество и традиция винаги да задоволяват нуждите на клиента максимално и оптимално! Матраци Тед са достъпни и лесни за намиране из цялата страна , в ЕС и дори в Япония и Южна Корея!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Къде се произвеждат матраци ТЕД?, 5.0 out of 5 based on 5 ratings