Картини по фън шуй за апартамент

Лайфстайл

Използването на системата по фън шуй ще ви помогне да постигнете най -добрия енергиен баланс.  Фън Шуй (в неговия класически смисъл) дефинира потоците от енергия Чи, които са като вятъра и проникват в целия свят.

  Земната енергия създава хармонични и нехармонични структури, чието местоположение в космоса не може да бъде променено. Но можете да се опитате да поставите най-важните места и зони в апартамента по такъв начин, че да не попаднат в отрицателен поток и да нямат разрушителен ефект върху живота на хората. Мебелите, битовите предмети, дори цветът на тапета влияят върху състоянието на обитателите. С помощта на фън шуй можете да привлечете положителна енергия в къщата, която дава жизненост.

   Картините по фън шуй за апартамент трябва да бъдат избрани умишлено. Някои от тях могат да се превърнат в животворящ източник, портал, който приема положителна енергия и я насочва към всички, които живеят в къщата. А други, напротив, стават причина за разрушаването на семействата, всякакви неуспехи и нещастия. Независимо от стила, в който е направена картината, ако е написана (направена, бродирана и т.н.) от някой от тези, които живеят в къщата, силата на нейното влияние ще се увеличи многократно.

Красиви цветя

  За тези, които търсят половинката си или искат любовните и доверителни отношения в семейството да се запазят за дълго време, препоръчително е да закачите картини по фън шуй в спалнята или в югозападната част на къщата. Предметите на изкуството с цветя, изобразени върху тях, са следните символи:

•        хризантема – късмет и успех в живота;

•        бамбук – дълголетие и сила, сигурност;

•        магнолия – смисълът се крие в семейното щастие, нежността, красотата на жената;

•        макове и всички цветни полета – увеличава шанса за раждане на дете, знак за мъжка сила;

•        орхидея – голямо потомство, семейно щастие;

•        люляк – свежест и обновяване.

Животни по фън шуй

  Рисунките на много животни са благоприятни за хората. Сред тях са щъркел, шаран, костенурка, орел, също животни от източния хороскоп и няколко мистични. Най -известните и влиятелни от тях:

•        дракон – обещава късмет в бизнеса. Един от най -важните символи. Те са изобразени с вълшебна перла, която привлича материални богатства и ускорява духовното развитие. Без нея драконът се ядосва, очевидно няма нужда да чакате просперитет;

•        трикрака жаба – увеличава богатството, увеличава шанса за късмет по паричните въпроси. Изображение на жаба с три крака или нейната фигурка е поставено на входната врата по такъв начин, че изглежда, че се насочва към къщата;

•        слон – най -важната му способност е способността да привлича късмет в къщата. Можете да поставите картината на стената до прозореца или да поставите фигурката на слон по такъв начин, че да изпъне багажника си по посока на щастливата звезда;

Източник: kartinata.bg

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org