Калъфи за Samsung – защо са ни нужни

gsm-kalufiОт скоро имате страхотен нов телефон и се гордеете с придобивката си, но погрижихте ли се да запазите красивия му вид непокътнат за дълъг период от време? Нашият съвет е да се застраховате, като си купите калъфи за Samsung. Въпреки все по-усъвършенстваните технологии, с които се изработват смартфоните на тази марка – здрав корпус, стъкло, което не се драска и прочие, винаги съществува опасност от наранявани на телефона.

Калъфи за Samsung – какви са предимствата

Осигурете надеждна защита на вашето ново технологично бижу. Не бихте искали да получи драскотини от неволно изпускане, да се повреди при разливане на течност върху него или още по-лошо – да се счупи дисплея при падане от високо на твърда повърхност. И това са само малка част от ситуациите, който могат да застрашат целостта на смартфона ви.

Калъфите са създадени за всичко онези непредвидени ситуации и са изработени от висококачествени и здрави материали, за да се ползват дълго време и да осигурят нужното ниво на сигурност.

Сред основните предимства от употребата на калъфи за Самсунг се нареждат и:

  • Предпазване от прах;
  • Драскотини по екрана;
  • Неволно набиране на бутони и дори разговори, докато смартфона е в джоба или чантата ви.

Спокойно могат да се използват както от мъже и жени, защото се предлага голям избор на цветове и модели. Този аксесоар за телефон може да се превърне в стилен подарък, защото върху него могат да се щамповат инициали или фирмено лого. Повечето калъфи имат и допълнителни джобчета, които са изключително удобни за съхранение на визитки, лични документи или кредитни карти.

Когато поставите калъфа на своя телефон ще забележите, че по никакъв начин не се намалява способността за работа с екрана, правене на снимки или видеа. Той има отвор за всеки порт, бутон и за камерата и не затрудняват работата със смартфона ви.

Сами разбирате, че калъфа не е излишна глезотия. Той ще удължи живота на новия ви телефон, а достъпната му цена е разумна инвестиция в спокойствието ви.

Ние от онлайн магазин за смартфони Астрал Мобил сме се погрижили да ви предоставим огромен избор от калъф за Samsung за всеки модел на марката. Защитете своя смартфон навреме, за да го използвате дълго и да ви е верен приятел във всеки един момент.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Калъфи за Samsung - защо са ни нужни, 5.0 out of 5 based on 2 ratings