Какво трябва да знаете за лазерната епилация

Маркетинг

Какво трябва да знаете за лазерната епилация

Ако сте решили да се подложите на лазерна епилация, си струва да проучите как се случва всичко. Лесно е да бъдете привлечени от обещанието за живот без косми, но е важно да разберете предимствата, както и страничните ефекти от манипулацията, за да се уверите, че лечението е подходящо за вас.

Има толкова много начини за обезкосмяване, от кола маска и бръснене до скубане с пинсети, но лазерът е една от малкото опции, които предлагат постоянно решение в борбата с нежеланото окосмяване.

От лазерен център SATORI представяме на вашето внимание това, което трябва да знаете за лазерната епилация.

Процедурата не е толкова болезнена, колкото звучи. Епилацията с лазер работи, изпращайки лъч светлина, който се превръща в топлина, през космения фоликул, което ограничава възможността на косъма на расте. Възможно е да почувствате болка, ако кожата ви е по-тънка, при третиране на зони около носа, брадичката, слепоочието. Но ние ви гарантираме, че в нашия лазерен център болката, която ще изпитате, е минимална.

Търпението се изплаща. Само няколко процедури със Soprano Titanium и ще забравите за космите. Лазерен център SATORI  ви предлага лесно и еднократно решение, което ще ви впечатли и с достъпната си цена.

Не трябва да се потите след процедура. Въпреки че работим с качествена апаратура от ново поколение, не ви препоръчваме да отидете във фитнеса след лазерна епилация. Топлината от лазера остава в кожата ви за едно денонощие, така че през този период трябва да избягвате залите, сауните, горещите душове. Ако не, рискувате да създадете приятна топла среда за развитие на бактерии и поява на червени петна.

Трябва да избягвате излагането на слънце преди и след процедура, колкото е възможно повече. Точно това ще бъдете посъветвани и от нашия козметик, който ще извърши епилацията. За да предпазите кожата си, използвайте слънцезащита от висок клас.

Лазерната епилация има много ползи. Например ще забравите за врасналите косми, които може би досега често са ви притеснявали. Ще се разделите и с пигментираната кожа, характерна най-вече за интимната област и подмишниците. А и да не говорим за времето, което спестявате от ежедневното бръснене.

Оцени тази статия