Какво трябва да знаем за услугата „откриване на теч“

Напълно вероятно е да станем свидетели на неприятен теч в дома ни. Това явление е много често, защото ВиК инсталацията не е вечна, а ние имаме ангажимента да я поддържаме винаги в изправно състояние. Не подценявайте сигналите, които Ви „подсказват“, че е време да се обърнете към опитен водопроводчик. Колкото по-бързо им обърнете внимание, толкова по-голям е шансът да стопирате проблема в самия му зародиш. Следите от влага по тавана често пъти са сериозен индикатор, че е на път да възникне авария, така че запретнете ръкави и се заемете с ремонта на водопроводната система!

Откриване на теч

Да разберем, откъде идва течът в дома ни, не е никак лесна задача. Всъщност, няма как да се справим с това сами, тъй като едва ли някой от нас има в дома си специална термокамера, която да използва, за да локализира точното място на теча. Но тъкмо затова са и ВиК фирмите, които разполагат с професионално оборудване, имащо за цел да установи всеки един наличен проблем по водопроводната система! Включително и местонахождението на теча…

Хидро Старт ще Ви предложи откриване на теч без къртене, с термокамера на ниски цени и за максимално кратки срокове. Повече не се чудете към кой да се обърнете, за да сте сигурни, че всичко ще протече по план, без да съществуват рискове за възникването на неприятни ситуации. Така или иначе ще трябва да се обърнете към опитен водопроводчик – нека бъде най-добрият!

В какво се състои откриването на теч

Подобен вид услуги са комплексни, а в много от случаите дори и много по-сложни, отколкото си мислите. Дори и при наличието на професионална термокамера, онзи който извършва диагностиката и ВиК ремонта, трябва да бъде достатъчно компетентен и опитен в областта. В противен случай, резултатите няма да бъдат задоволителни, да не кажем дори и лоши…

Откриването на теч по правило се състои в следните няколко задачи, които са изцяло ангажимент на фирмата, която сте наели:

  • Посещение на дома Ви;
  • Определяне източника на теч (канализацията или водопровода);
  • Изготвяне и изпращане на становище на база обследване с термокамера – в рамките на два дни;
  • Детайлно локализиране, без излишно къртене;
  • Издаване на нужната документация.

Каквато и да е причината за теч в дома Ви, трябва да сте подготвени с адекватно решение, което да Ви спаси от по-сериозни аварии, които никак не са рядкост. Доверете се на Хидро Старт и не забравяйте, че това е една от най-добрите фирми в областта на ВиК работите!

Каква сума да си приготвим

Всеки вид ремонт ще ни струва и определена сума пари. Но след като той е задължителен, няма как да не отделим малка част от бюджета си, за да подобрим условията за живеене, или за да отстраним някоя по-сериозна повреда… Ако от известно време сте забелязвате нетипични петна от влага по стените тавана или в банята, задължително вземете мерки и се обадете на добър водопроводчик, който да дойде на място, за да изкаже компетентното си мнение. В случай, че сте решили да се възползвате от откриване на теч без къртене, което да бъде извършено и с помощта на термокамера, задължително се доверете на фирма Хидро Старт, възползвайки се и от ниските цени там:

Намиране на теч в баня 80 лв. – 120 лв.
Локализиране на теч по вертикален щранг –  до 8 етажа 150 лв.
Локализиране на теч по вертикален щранг –  над 8 етажа 200 лв.

Това са ориентировъчни цени, предоставени от Хидро Старт. За повече информация и допълнителни оферти се свържете с екипа от професионалисти, които ще изготвят за Вас специални предложения. А дотогава – никога не забравяйте, че изправността на системите и инсталациите във Вашия дом са от изключително голямо значение! Поддържайте ги винаги в изправно състояние, за да се чувствате сигурни и комфортно на собствена територия!

Оцени тази статия