Какво трябва да знаем при избор на креатин на NOW

Здраве

Приемът на креатин е присъщ най-вече за интензивно трениращите хора, но добавката се слави с ползи, които се разпростират отвъд това да трупаме мускулна маса. Тя оказва положително въздействие върху целия организъм, също както и се грижи за подобряването на паметта, забавянето на процесите на стареене и какво ли още не. 

Поръчайте капсули креатин на НАУ от онлайн магазин now foods, който също така може да бъде намерен и под формата на прах. Започнете приема му още днес, за да си осигурите отлични резултати във фитнеса. Наред с това, ще видите и редица здравни ползи, които също не са никак за пренебрегване.

Кога да приемаме креатин

Приемът му трябва да бъде с оглед на това какво е телосложението ни, каква мускулна маса искаме да натрупаме, също както и с каква интензивност спортуваме. Тъй като креатинът се съдържа основно в мускулите, е желателно да си го набавяме допълнително, за да могат те да произведат нужната ни за тренировката енергия. Когато естествените ресурси биват изчерпани, престоят ни в залата става неефективен, а негативите за физиката ни повече от позитивите.

Добре е да пием креатин, когато той е в занижени количества. Симптомите по-долу ще ни подскажат, че е крайно време за допълнителен прием:

  • Мускулна дисфункция и остеоартрит;
  • Понижен тонус, а в някои случаи и депресия;
  • Повишена умора и затруднена концентрация;
  • Бавно възстановяване и липса на сили.

Дори не е необходимо да чакате някое от горните обстоятелства да е вече факт, за да си купите таблетки с креатин. Ако сте от хората, които държат на красивата фигура и пълноценното ежедневие, поръчайте добавки от Now Foods и се погрижете за себе си. 

Какво е неговото действие

Ползите на креатина не са свързани само и единствено с извайването на добре оформено тяло. Положителното въздействие върху здравето е също много важна предпоставка да си купим хранителна добавка с веществото, която ще помогне за:

  • Растежа на мускулите;
  • Повишаването на издържливостта;
  • Подобряването на мозъчната дейност;
  • Превенцията срещу болести като Паркинсон и Алцхаймер;
  • Понижаването на кръвната захар;
  • Предотвратяването на инсулт и много други.

Ясно се подразбира, че добавката креатин монохидрат е незаменимо допълнение към тренировъчния ни режим и не само. Now Foods ще предложи високото качество, което търсите. 

Кои са основните източници на елемента

Освен с добавки, можем да си го набавим и с помощта на храни като месото (основен източник), яйцата, рибата, орехите, нахута, спирулината и др. Включете тези продукти в режима си, за да постигнете желаните фитнес резултати. 

Оцени тази статия