Какво ако е жега с климатиците от OXM!

На път сме да изпратим студената зима и да посрещнем топлата пролет! Надали има някой, който да не очаква това време от годината с нетърпение и който да не изгаря от ентусиазъм да излезе от неколкомесечния затвор в дома си! Ако има такива, те вероятно не са особено топлолюбиви, а студът навън дори има носи и удоволствие. Странно, но има и такива сред нас…

С какво най-вече свързвате прехода от зимата към топлите месеци? Не е ли логично първо да се зарадвате, че много скоро ще изключите отоплението и че ще си отдъхнете откъм сметки за ток? Или пък, че няма да е нужно да се навличате с дебели блузи, които освен че ви топлят, ви и дразнят! Заменяйки ги с тънки облекла, сякаш имате чувството че сваляте тежък товар от плещите си, нали? А не важи ли същото и за сметките за електричество… Не са ли и те непосилно бреме за повечето от нас!

За да прекарате лека зима, без да се разорявате с огромни сметки за ток, си купете качествени електроуреди, които не само ще ви вършат добра работа, ами и ще направят сметките ви за електричество по-поносими. Например инверторните климатици: те са чудесен пример за това как можете се стоплите през мразовитите зимни дни, без да давате цялата си заплата за ток!

За да сте на сметка, трябва да пресметнете добре предварително очертаващата се консумация на електроенергия. Трябва да решите колко стаи ще отоплявате, как ще ги отоплявате и има ли смисъл в тях да работи печка непрекъснато. Ако имате помещения, които ползвате колкото да свършите някакви рутинни неща, отнемащи кратко време, не е нужно да отоплявате въпросното помещение постоянно. – Просто не е рентабилно…

Но ако говорим за хола, или кухнята, където прекарваме 90% от времето си у дома, тогава е наложително те да бъдат климатизирани добре, за да не изпитвате нито студ, нито жега, пребивавайки там! За тази цел ви е необходим хубав климатик, който ще постигне бързо зададената от вас температура, ще работи тихо и икономично. И в този момент не се сещаме за нищо друго освен за инверторните климатици, които масово се използват в домовете и които имат редица предимства, оправдаващи тази тенденция!

Проверете магазин за климатици OXM и вижте какво е актуално на пазара в момента. Там ще намерите много интересни предложения за качествена климатизация на вашия дом. Освен стандартните климатици за стена, ще откриете и много други, които намират широко приложение както в дома, така и в търговски помещения. Също така, ще можете да си купите климатик съответстващ на конкретната площ, за която е предназначен, като работата му ще ви донесе желаните резултати!

Ако има електроуред, който да има толкова много функции, че само с едно натискане на копчето да направите въздуха около вас с желаната температура, то това е климатикът. Другите отоплителни уреди също никак не са за изхвърляне, но те се ограничават само до една единствена функция – да топлят! А когато дойде лятото и навън стане 30 градуса, ще имате нужда и от разхлаждане, нали? Надали режим отопляне ще ви бъде в полза, освен ако не искате да прегреете тотално!

Най-добрият съвет, който бихме могли да ви дадем в момента е да ви кажем какъв точно климатик да си купите според жилището, в което живеете. Разбира се, вие най-добре знаете какво е добре за вас, но имайте наум че понякога грешният избор води до редица главоболия… В случай, че изберете неправилния уред, в последствие можете да дадете двойно повече пари, за да го смените! Това са излишни харчове, които можете да си спестите само ако послушате препоръките на продавача, или тези на някой вещ в областта ваш познат!

Хубавият климатик не се познава само по визията и дизайна му. И въпреки, че и те са от голямо значение, обръщайте внимание най-вече на марката и цената. Колкото и да звучи неприятно, сумата на която се продава даден климатик дава информация за това, че той е от висок клас и ще работи безупречно. Не можете да очаквате от климатик, струващ от порядъка на 600 лв. да върши същата работа като този от 1000 лв… Ако си мислите точно това, значи технологиите не са вашето поприще, а щом не са, значи е добре да потърсите професионална консултация. Най-често можете да я намерите безплатно в магазините за климатици!

Най-добре е да заложите на инверторните климатици ако се нуждаете от тях за дома си. Но в случай, че искате да постигнете добра климатизация в някой ваш търговски обект, тогава се замислете за колонните климатици, които обхващат по голяма площ и са идеални за места с голям наплив от хора… Тъй като в този случай, нуждата от мощна струя въздух е голяма, дори не си и помисляйте да слагате малък климатик в голямо помещение. Той просто няма да ви свърши никаква работа и дори има риск да прогони и клиентите ви. Защото ако се замислите, на никой няма да му е приятно да пие кафето си, треперещ от студ и неискащ да си свали якето…

Със сигурност разбрахте какво искахме да кажем с по-горните редове. Разбрахте и каква е разликата между видовете климатици и навярно вече дори сте на път да си поръчате един и за вашия дом. Ако ли не, ви подканяме отново да посетите онлайн магазин OXM, където има подробна информация относно моделите климатици, техните функции, насоки за тяхната поддръжка и отговори на често задавани въпроси. На сайта също така има и инструкции за поръчка, начините за плащане, допълните услуги аксесоари, от които можете да се възползвате… Всичко това е нагледно синтезирано и предоставено за вас клиентите, с цел по-добро обслужване. Ще намерите всичко, като цената за което няма да бъде непосилна за вас – гарантираме ви!

Не можете дори да си представите какво е преимуществото от това да използвате климатик в дома си. Сега може би не го осъзнавате, но ако си купите, много скоро ще се убедите в думите ни. Лятото е съвсем близо и изведнъж навън ще стане силна жега. Подгответе се отсега, за да не се мъчите в последствие. Нека комфортът стане част от вашия живот и не се замисляйте да инвестирате пари в него, особено когато става въпрос просто за един климатик!

 

 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org