Как красиво да декорирате стени в интериора?

Красивият и стилен декор не само задоволява окото, но и стопля сърцето!

Създавайки комфорт, внасяйки щипка настроение с картини, пана за стена и подходяща декорация може да сътворите чудеса.

Често се смята за красив интериор стилно подбраните мебели, хармоничните детайли, но тук все пак остават празните стени.

Ако не искате това да се случи и във вашия дом, декорирайте ги. Допълнете интериора с необичайни стилни елементи, декоративни детайли, които перфектно се вписват в цялостния стил на помещението.

Идеите за красиво оформление на стени, без да преувеличаваме, са твърде много. От луксозни тапети, до пана за стена, картини и всякакви модерни декорации.

Може да избирате всякакви творчески, модернистични, авангардни и класически стилове. Може да се спрете на надписи, снимки в черно и бяло, сиво, рамки, огледала, чинии. Изобщо всичко, което ви хрумне.

Ако искате да създадете красиви рисунки за стената, може да използвате шаблони. Може да опитате сами да направите колаж от ваши снимки.

Друг популярен вариант за украса на стена и декорация на стени в интериора е, чрез пеперуди или цветя.

Така може да създадете уникални изображения. Може да направите дори 3D изображения.

Красиво декорираната стена с пано може да остави запомнящо впечатление у вашите посетители. Тя може да пресъздава пейзаж, натюрморт или друга картина.

Вдъхнете живот в празната и гола стена с изключително художествено произведение на картина на известен художник.

Направете микс от по-малки картини, гоблени или фото колаж на цяла голяма стена.

Интересните идеи за украса на малки и по-големи стени нямат край. Може да импровизирате, като вмъкнете личната си фантазия в действие или да откраднете идея от тук, друга от там. Най-лесно ще е да изберете готови пана за стена или картини и да монтирате на правилните места в дома.

Днес интериорните решения и декорация на стени не познават граници. Всичко, което ви дава мотив, кара ви да се усмихнете и да намерите покой в дадено помещение може да се свежда до една ваша стъпка. Тя е избора на подходяща декорация за вашите стени!

Rate article