Как да изберем качествен холов ъгъл на достъпна цена?

Дивана в хола си остава едно от най-удобните места, в които се настаняваме с дистанционно в ръка, списание или друго приятно четиво. Разбира се, неговата роля за нашият комфорт е толкова значима, че по никакъв повод не е добре да се отнасяме скептично и небрежно към покупката на нов такъв. Не е маловажна цената, която ще заплатим за такъв, защото това са вид инвестиция, която би ни служила не малко време. За холов ъгъл цени можете да намерите в различен диапазон. Те се определят не само от размера, а също така стила и вида на материалите, които се използват при изработката му. Логично е когато производителя акцентира върху високото качество на продукта да се е постарал и с това какво влага в него.холни дивани

Практичността на един холов ъгъл е в пъти по-голяма от тази на обикновеният прав диван. Тук разликата се явява в реално седящите на единият и другият , като габаритите са идентични, но при ъгловият могат да се настанят повече хора. За дома този модел е по-предпочитан, защото докато двама са седящи може да има и един, който да използва лежанката на дивана. От тази гледна точка казваме, че като функционалност и практичност ползите са повече при холовият ъглов модел. Цената на средно качество варира между 400 и 1000 лева. Много са факторите, които сформират общата цена и тя е обща за целият диван, а не само за неговата лъскава тапицерия или пък конструктивна част.

У нас пазара е залят с много чужди производители от Полша, Германия, Италия и други. На някой клиенти нереално ниската цена им се струва доста съмнителна и то основание. Оказва се, че не добросъвестни търговци слагат етикети на водещи в мебелното производство брандове и продават китайски холови ъгли например на цени, които да привличат клиенти. Естествено след време се оказва, че качеството за което сте заплатили не това, което сте очаквали и парите Ви остават меко казано „хвърлени на вятъра“. Това е причина потребителите да се насочват към производители от страната, които са с вече изградено доверие и традиции в бранша, и без съмнение могат да предложат не само качество, но и доста разума и нормална за средно статистическия клиент цена.

ЛениСтил е партньор, който през годините е доказателство за коректност и ангажираност към своите клиенти. Затова един холов ъгъл е идеалното и разумно решение, което да използвате в дома си. Посетете сайта ни и намерете модела, който да отговори на изискванията които имате, както и на възможностите за цена, която да можете да заплатите. Очакваме Ви!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Как да изберем качествен холов ъгъл на достъпна цена?, 5.0 out of 5 based on 1 rating