Качествени калъфи за мобилни устройства

casetownЧесто ставаме свидетели на следната ситуация: Смартфон, струващ хиляда + лева, без протектор и калъф. Щуро, нали?
Дават се огромни суми за последните модели смартфони, таблети, нетбуци, а реално не се прави нищо по въпросът за сигурността.

Собствениците, които попадат в тази категория, не си дават ясната сметка, че едно изпускане и край с устройството.
Други също не знаят, че гаранцията при изпускане и повреда в дисплея – не важи.
Е, това са достатъчно сериозни и основателни фактори, поради които задължително да се оборудвате с качествени калъфи за телефони, без значение от точния модел.

Преди да напишем статията, направихме кратко проучване от GSM сервиз, което се изразяваше в следното:
“Какви точно повреди настъпват при смартфоните от новото поколение”. Проучването направихме в началото на месец Май и резултатите бяха удивителни. Цели 78 % от случаите бяха с повреди вследствие недобре защитените устройства.
Специалистите от този сервиз, на който няма да правим реклама в статията, споделиха, че най-честата причина е повреда в дисплея, а ремонтът излиза доста скъпо – почти колкото нов смартфон от ниския клас.

Защо споделяме тези статистики с Вас? Поради една проста причина, да предпазите мобилното си устройство докато е време.

Още нещо любопитно: Едва ли има човек, който поне веднъж да не е изпускал устройството си. Като се върнем на далечната 2000 година, от когато излязоха първите GSM устройства, та до днес… признайте си , че и Вие сте си изпускали телефони? Даже не един път. Е, ако през 2000 година телефоните бяха тип “тухла”, здрави и устойчиви, то днешните са с големи дисплеи и това ги прави лесни за счупване, с други думи – още една причина да закупите калъф, и то не какъвто и да е – а да е от по-високия клас. Вярно е, ще се изхарчи някой лев повече, но ще има защо!

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org