Качествена алуминиева и PVC дограма от Rhino Systems

Компанията Рино Системс предлага на своите клиенти богато разнообразие от AL и PVC дограма, като основно е насочена към частните клиенти. Още от далечната 2005 година е на пазара и от тогава до ден днешен може да се похвали с редица доволни клиенти.
Ако и Вие сте сред търсещите качествена дограма, без значение дали е алуминиева, или PVC, то трябва да знаете, че Rhino Systems е правилният избор.

Естествено, че някой от Вас ще си зададе въпросът: Защо точно Rhino Systems?
Е, уважаеми читатели на ТОПБГ ОРГ, причината е, че компанията разполага със собствен цех за производство на дограмата, а не я прекупува, което означава, че предлага качествени продукти, но и на добри цени.
Другата причина, поради която да се доверите на Рино Системс, това е качественият и добре обучен персонал. В компанията работи персонал с висока квалификация, обръщащ вниманието и на най-малкия детайл по време на производствения процес. И всичко това с основна цел – максимално удовлетворение на крайния клиент.

Модерната апаратура и техника, чрез която профилите и дограмата се изгработва е от най-модерен тип, производственият цех е изграден по стандарт и са налични всички предпоставки за удовлетворение на Вас, потребителите, поръчали от Рино Системс.

Няма как да не опоменем, че компанията е сертифицирана по стандарта за управление и качество ISO 9001:2008, както и по стандарта ISO 14001:2004 и система за управление на здравето и безопасността при работа по стандарта BS 18001:2007.

Когато поръчвате дограма, прозорци, врати, модули, то трябва да знаете, че освен изработването, и монтажът си има своите специфики. Фирмата раобти в срок, изпълнява проектите спрямо предварителна договорка и можем да обобщим, че е коректна спрямо своите клиенти.

Не напразно основната наша мисия е „Клиентът е нашата движеща сила“.

За да разгледате продуктовия каталог, както и да видите услугите, които се предлагат, Ви препоръчваме да посетите официалната страница, която е https://www.rhinosystemsbg.com.
За допълнителни въпроси, заявка за монтаж, дограма или въпрос за цени, можете да се свържете и на телефон GSM: 0899 995297.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Качествена алуминиева и PVC дограма от Rhino Systems, 5.0 out of 5 based on 2 ratings