Изненадай приятел с подаръчна кошница, изработена на ръка

Ръчно изработените и персонализирани подаръци винаги са били на почит. Винаги са впечатлявали, откроявали са се. Днес, през 2019 година, въобще не липсват идеи за подарък.

В настоящата статия ще Ви представим луксозните подаръчни кошници, предлагани от магазин Блума, както и ще споделим няколко причини, поради които да се спрете именно на тях, като подарък.

Нека, преди да Ви ги опишем, Ви покажем една снимка:

Кошница “Злато” съдържа : – БРЕНДИ “BLACK SEA GOLD” – НАПИТКА “FRIZZANTE CONCERTO” – БОНБОНИ “SHOOTERS CHOCOLATES” – ЧЕРЕН ШОКОЛАД “HEIDI” – ШОКОЛАД С ПОРТОКАЛ “HEIDI” – БОНБОНИ “FERRERO ROCHER” – ФУРМИ С БАДЕМИ, като може да бъде персонализирана с други продукти, но по-важното е да се уверите сами, че подобен тип подарък е ефективен, изглежда добре, а и нещо много важно – много е вкусен.

Готови и сте да приготвите сладко изкушение на Ваш приятел, близък, познат? Време е да помислите за подобен тип подарък. Гарантираме, че ще достигнете до ефект WOW, както и, че бързо бързо ще бъде консумиран, при това с най-голямо удоволствие.

За никог не е тайна, че изборът на подарък във времена на изобилие, не е никак лесна задача. Именно поради огромното разнообразие и многото идеи, често се лутаме, губейки време и колебаейки се, дали сме попаднали на точния подарък, за правилния човек.

Е, уважаеми читатели, опитайте, като изненадате приятелите си с подаръчна кошница от Блума и ще се уверите, че си струва, че продуктите са добре сортирани, вкусни, качествени.

Можете да направите поръчки на адресът, който е посочен по-горе, както и по телефон. Телефонът за поръчки е: 0885 54 91 66, като можете да правите позвънявания и поръчки в рамките на работния ден. Самата доставка става до 48 часа след поръчката, което също е добра опция, тъй като често в последния момент се налага да реагираме, що се отнася за приятна изненада.

В обобщение от всичко, което наисахме до тук, можем да кажем, че вече имате още една идея за готин, щур, креативен подарък, а само Вие ще решите, дали да се доверите, или да се насочите към друг тип артикули за подарък.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org