Изгодни виртуални сървъри от Hosted4

Hosted4 е една нова, но същевременно много сериозна компания. След внимателен анализ и тестове установихме, че VPS услугите, които предлагат, могат спокойно да издаржат на сериозно натоварване.
Е, ако имате новинарски сайт, който прави по 50 000 уникални посещения и се чудите къде да го хоствате, то определено правилното място е HOSTED4.

Паметта и процесорното време са едни от основните параметри, когато става въпрос за сървъри – било то виртуални, било то реални.

Няколко думи и за виртуалните сървъри. Те са логически сървърни конфигурации, разделени логически на отделни части.
Пример – сървър Х притежава 10 gb памет, 16 ядра и 100 Tb пространство. Параметрите му се разпределят наравно във виртуални сървъри. Плюсът в този сулчай е, че сървърите, които предлага компанията са маркови, със завишени параметри.

Другото предимство на специалните сървъри, предлагани от Hosted4 е, че помещенията, в които се намират сървърите отговарят на всички изисквания. Реално не може да се получи авария или спиране.

Поддръжката е другият важен факто. Екипът от специалисти е готов на 24 часа да сподели и най-големите си тайни с клиентите, в случай че това ще подобри качеството на услугата.

И така, ако сте в сериозния бизнес с голем и проспериращ сайт, сайт, който Ви носи огромни приходи и искате сигурност, това е мястото.

Важно е да кажем и няколко думи за цената. При положение, че при повечето БГ компании споделения хостинг варира между 5 и 10 лева, в този случай цените започват от 10 лева на месец, което е страхотно. Удобно решение е и в случай, че сте уеб издател, който поддържа малка клиентска мрежа – например, имате сайтове на 5 клиента и плащате за всички поотделно споделен хостинг от по 5 лева Можете спокойно да обедините сайтовете в един виртуален сървър и по този начин да получите допълнителни средства, дори …

В обобщение – можете да тествате компанията, много хора останаха доволни, ние – също.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org