Избор на център за лазерна епилация в София

Изключително много са центровете, предлагащи процедури по лазерна епилация в София. Много дерматолози, някои доказани в тази област като добри професионалисти, други – просто хора, закупили висок клас уред и наели помещение, в което предлагат този тип услуги, предлагат лазерна епилация, но не навсякъде резултатите са добри и спрямо Вашите очаквания.

Именно и поради тази причина, ако търсите център за лазерна епилация в София, който е с доказано добра репутация, то тогава Ви трябва да посетите Salonite.bg – проект, предлагащ в списъчен ви центрове за разкрасителни процедури, за епилация, както и за всякакъв друг тип услуги, правещи ни по-красиви.

Важно е да уточним и разберем как точно функционира лазерът. Към окосмената част се изпраща лъч с всякаква дължина и сила (тези параметри зависят от кожата и се изчисляват от специалист). Светкавицата действа върху пигмента меланин, който се съдържа в самия корен на космите. В резултат на тези действия структурата се разпада. Това означава, че лазерната епилация в салона помага да се разруши цялата структура на косъма – дори стволови клетки, които водят до растеж.

Един от важните въпроси, които се задават е именно, вредни ли са процедурите?

Това е безвредно, тъй като лазерният лъч винаги е насочен точно към корена на косъма и действа на дълбочина до 1064 nm. Лъчите не успяват да достигнат до мускулите, лимфните възли или костите. Безопасността се потвърждава от множество изследвания.

По време на процедурата жените с висок праг на болка не усещат нищо – само движението на звеното през тялото. Останалите отбелязват леко усещане за парене. След сесията кожата едва се зачервява. Няма усещане, както при използване на восък или дразнене след бръснене.

Що се отнася до предимствата, цената на лазерната епилация е напълно оправдана. Например около двеста лева струва услуга по премахване на космите в областта на подмишниците. По принцип са необходими пет процедури – но след само една година резултатът би бил перфектен.

По този начин лазерът е наистина ефективен, безопасен и икономичен. Най-важното е да стигнете до специалистите, които работят с качествена техника и имат опит и познания, знаят как да определят Вашият тип кожа, да настроят лазерът по начин, по който да действа максимално ефективно.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Избор на център за лазерна епилация в София, 5.0 out of 5 based on 2 ratings