Избелване на зъби и червено вино

Празниците са във вихъра си, именни, рожденни дни и партита се редуват. Последното нещо, което искате, е да се появите с жълти зъби. Един от виновниците за жълтите зъби е червеното вино.

Защо точно червеното вино?

Силните пигменти в червеното вино поразяват повърхността на зъбите ви.
Емайлът на зъбите не е напълно гладък, има малки пукнатини и неравности и в тях се утаява пигментацията от червено вино

Киселината и танините, съдържащи се в червеното вино, са основните причини за оцветяването. Виното е кисела напитка – подобно на кафе, чай и сода – затова стимулира ерозията на емайла.

Това не означава, че трябва да избягвате червеното вино по време на ваканционния сезон. Червеното вино отдавна е признато за неговите ползи за здравето, някои от които включват намален риск от заболяване на венците, също така намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и осигурява защита срещу болестта на Алцхаймер. Така че, преди да преминете към бяло, имайте предвид тези фактори. За да ограничите и дори да премахнете оцветяването, причинено от червеното вино използвайте Избелващи пасти Crest
Ако искате по-широк избелващ ефект, разбира се, може да помислите за домашно или професионално избелване. Говорете с вашия зъболекар, преди да използвате някакъв продукт за избелване, особено ако имате анамнеза за чувствителни зъби или венци.

Жълтите зъби са често срещан проблем в наши дни, затова вече има и решение! При това вече има продукти, които може да използвате в комфорта на собствения си дом ! Без да губите време в безброй професионални процедури, със съмнително качество и на много много по- разумна цена. Такива са продуктите за избелване на зъбите Crest, те съдържат пероксид, който е основната съставка, която спомага за избелване на зъбите.
Портфолиото на компания Crest съдържа богата гама от продукти от ленти за избелване на зъбите, пасти за избелване и специални избелващи комплекти, които съдържат повече от два продукта, чиито ефект е изключително силен. Продуктите на Crest, избелват само естествени зъби, те нямат ефект върху коронки, мостове или изкуствени зъби. Избелването се случва на етапи, едва от първата процедура ще получите желания ефект, но това няма да оскъпи процедурата, защото всеки от продуктите на Crest е достатъчен за няколко висококачествени процедури. За да постигнете максимален ефект, винаги спазвайте инструкциите, които съпътстват всяка опаковка. Винаги купувайте продуктите на Crest, само от оторизиран вносител или търговски представител, само така ще бъдете сигурни, че получавате качествен продукт, който ще ви помогне в борбата за желаната усмивка.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org