Интериор, получил вдъхновение от пътуванията по света

Няма нищо по-красиво от това жилището ни да носи личен почерк, а интериорът да е вдъхновен от обиколките ни по света

Лято е, а ние сме се отдали на мечти по Карибите, независимо дали навън се изсипва поредният проливен дъжд. Разбира се, че крайбрежните стилове сега са най-желаните в интериора.

Идеята е се пренесем на красив плаж, дори когато ни се налага да продължим с натовареното ежедневие. На всеки от нас ни се иска, да усети духа на безгрижните дни, които свързваме с почивката си през топлите месеци.

Знаете ли, че можете смело да използвате това вдъхновение, за да придадете уникален личен почерк на своето жилище? Ако се чувствате неуверени, доверете се на специалист по интериорен дизайн. В противен случай – експериментирайте!

Пътешествие с помощта на интериора

Карибската атмосфера лесно можем да пресъздадем с включването на няколко ярки цветове, сред които зелено, жълто, оранжево, червено. Задължителните морски елементи бързо ще намерят своето място в помещението и ще завършат усещането за безметежност край необятното синьо море и огнените залези.

Пътешествието ни може да продължи към Африка, където цветовата гама се запазва в общи линии, но би могло да включим още кафяво, бяло и черно. Килимът, възглавничките или пердетата могат да са в животински принтове.

Ако копнеем да се отправим към Амазонската джунгла, може да изберем варианта с поставянето на фототапет с подходящ пейзаж. Канапето също може да бъде специално подбрано.

Мароканският стил на обзавеждане е изключително актуален напоследък, така че с един куршум ще уцелите два заека. На фона на семплия интериор, който властва като тенденция, топлината на Мароко е свежа, наситена и дори натрапчива, но придава неповторима живописност и характер.

Може би винаги сте си представяли, че някой ден ще имате собствена къща на плажа в Малибу? Ако това засега не е факт, бихте могли да помислите как да си създадете заместител в настоящия Ви дом.

Осигурете си условия за повече пространство и възможност за открити гледки, съчетайте луксозни детайли и практични мебели, заложете на естествените материали – стъкло, дърво, камък, метал. Белият диван или спалнята в бяло са почти задължителни, за да напомнят на елегантната обстановка в домовете в Малибу.

Ако разполагате с допълнителни средства, преустройте банята, така че да се сдобиете с мини спа. В него ще можете често да си релаксирате, наслаждавайки се на аромата на море, ако не реален, то поне от свещта, с която наскоро сте се сдобили, докато пазарувате.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Интериор, получил вдъхновение от пътуванията по света, 5.0 out of 5 based on 2 ratings