Има ли нужда от 360 градусов калъф нашият Самсунг, споделят от etuo.bg

Услуги

Телефоните Samsung са уникални с техническите си възможности и дизайни, които всяка година се подобряват и стават все по-стилни и модерни. Освен да се наслаждаваме на техните функции и естетика, е нужно да помислим и за защита в лицето на предпазни кейсове с високо качество. Да ги използваме е абсолютно наложително, ако искаме да запазим своя смартфон за по-дълго време в добро състояние. Калъфът трябва да е с подходящите за устройството размери, да е направен от устойчиви материали, както и да е с картинка, която е по вкуса ни.

Предпазват ли 360 градусови калъфи за Samsung

Продукти като 360 градусовите кейсове за самсунг etuo.bg са доста търсен артикул. Тази марка смартфони е сред най-купуваните, което е и причината за наличието на толкова голямо разнообразие от гръбчета, разказват от онлайн магазин etuo.bg. Нуждата от тях е категорична, защото успешно предпазват едновременно екрана и задната част на корпуса на телефона. Вътрешната страна на рамките е омекотена, за да не надраска корпуса. В същото време облицовката прилепва перфектно по формата на устройството. Те буквално го “обгръщат”, като по този начин го защитават от механични повреди и други видове инциденти, като намокряне с вода и замърсяване.

В какви дизайни можем да ги открием 

Освен надеждни и удобни за използване калъфите за Samsung с 360 градусова ориентация са и красиви. Неслучайно толкова много хора залагат изключително на тях за предпазването на своя телефон – разнообразието от дизайни е огромно, а това е своеобразна възможност да заявим себе си и нашия стил. Ето в какви визии ще откриете този вид кейсове, споделят от etuo: 

  • с абстрактна картинка – този вид калъфи за Samsung притежават арт излъчване и са много стилни. Цветовете се преливат, а ефектните детайли превръщат гръбчето в елегантен аксесоар, който е подходящ и за подарък; 
  • с флорални елементи – кейсовете с принт на цветя напомнят за пролетта, за уханието на идващото лято и ще придадат романтичен привкус на вашия аутфит; 
  • прозрачни – стандартно решение за Samsung, което отново е доста популярно сред потребителите. Дори и 360 градусов формат, те ще предпазят телефона отлично и ще допринесат за неговата съвременна визия.

Ако искате да направите възможно най-доброто за своя смартфон, именно 360 градусовите калъфи за Samsung са решението в случая. Големината им е оптимална, а цените, на които се предлагат, са абсолютно поносими. Може да ги намерите в интересни дизайни, сред които са едноцветните модели и тези с тематично изображение, а може и персонален надпис.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org