Играй игри с откриване на скрита картинка

logo_igriНапрегнати ли сте в работата или училището? Разпускате ли цъкайки игрички онлайн? Днес ще Ви предложим няколко варианта на игри, отпускащи съзнанието и спомагащи за подобряване на мисловната дейност.

Много деца са любознателни и игрите, които имат елементи от математиката са подходящи за разтоварване след тежък учебен ден – например.

Можете ли да откриете разликите между двете картинки? Основното в тези игри е да сте бързи и съобразителни. Затворено око, различна прическа, най-различни предмети, скрити в кутийки и много други.

Ето за това можете да играете игри, които предлагат да отгатвате каква картинка стои зад пъзелът.
Игрите от типа Намери предметите също са в тази категория и са много подходящи за хората, работещи под силно напрежение и стрес.
Вместо стрес топче, спокойно можете да поиграете 15 – 20 минути подобни игри – гарантираме намаляване на стресовтото положение.

Потърсете и намерете предметите скрити в хотели, магазини, сервизи, потънали кораби, самолети, космически станции и много други. Играйте игри онлайн с нашият сайт е-igri.com
В Е-igri вие можете да намерите онлайн игри, които не са попаднали в нито една от другите категории. Тук игрите са подредени по датата на добавянето им в сайта, винаги актуални и свежи са и са лесни за играене.

Търсете скрити неща в разнообразна обстановка и разгадавайте загадки. Посетете секцията “Забавни игри” – местенце, където има много игри по повод различни празници и любими герои – например, можете да оцветявате коледни елхи, да бъдете гладиатор, шофьор на танки и много други.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org